Vantaan Kontti

Sijainti:
Tammiston kauppatie 8, 01510, Vantaa

Vantaan Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–20
la klo 10–17
su klo 12–17

 

Vantaan Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön. Tuloksestamme 2/3 jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon. Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

  • Huom! Tilanpuutteen vuoksi emme toistaiseksi ota vastaan sänkyjä ja makuuhuoneen kalusteita, pianoja, isoja kirjahyllyjä, atk-pöytiä tai yleisesti muitakaan isokokoisia huonekaluja. Näiden lahjoittamisesta voi kysyä etukäteen soittamalla asiakaspalveluun. Lopullisen päätöksen huonekalun vastaanottamisesta teemme vasta Kontissa. Meillä on jatkuvasti kysyntää pienemmille huonekaluille: lipastoille, hyllyköille, kaapeille, sohville ja nojatuoleille sekä ruokapöydille ja tuoleille. 
  • Huom! Emme toistaiseksi ota vastaan auton turvaistuimia tai -kaukaloita. 

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Pääkaupunkiseudulla keräyslaatikoita on toistaiseksi kaksi: Espoon Kontilla ja Helsingissä Tehtaankatu 1:ssä.

3. Tilaa noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluumme puh. 040 5880 359. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueilta. Muille alueille suuntautuvista noudoista sovimme tapauskohtaisesti: olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Näin haet töihin Vantaan Konttiin: Ota yhteys paikalliseen TE-toimistoosi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry.vantaankontti@punainenristi.fi. Tiedustelut: puh. 040 170 4102.

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 5880 359
  • Töihin Konttiin: työllistämiskoordinaattori Kaarina Welin, 040 170 4102
  • Kontti-päällikkö Miika Ikonen, p. 040 588 0915
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.
 

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Vantaa 4110 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware


Arkistoaarteita Vantaan Kontista

Tiesitkö?

  • Vantaan Kontti aloitti Tikkurilassa elokuun puolivälissä vuonna 2012. Sen ensimmäinen vuosi ylitti odotukset, sillä pääkaupunkiseudun ensimmäinen Kontti otettiin loistavasti vastaan. 
  • Tammistoon muutettiin syyskuun alussa 2015 ja uuden tavaratalon eteen muodostui pitkä jono jo ennen ovien avaamista. Asiakkaat kehuivat uuden Kontin valoisuutta ja avaraa tilaa.