Vantaan Kontti

Sijainti:
Tammiston kauppatie 8, 01510, Vantaa

 

Myymälämme sulkevat ovensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiksi la 21.3. Lahjoituksia otamme edelleen vastaan, mutta rajoitetusti. Löydät kaikki tiedot kevään poikkeusaukioloajoista tältä sivulta ›› 

 


Julkisilla liikenteessä? Kts. HSL:n Reittiopas ››

Asiakaspalvelu puh. 040 5880 359
Aukioloajat: ma–pe 9‒20, la 10‒17, su 12‒17
Kts. Konttien poikkeusaukioloajat ››

Lahjoitukset Vantaan Konttiin

Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön. Tuloksestamme 2/3 jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja 1/3 katastrofirahastoon. Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

  • Huom! Tilanpuutteen vuoksi emme toistaiseksi ota vastaan sänkyjä ja makuuhuoneen kalusteita, pianoja, isoja kirjahyllyjä, atk-pöytiä tai yleisesti muitakaan isokokoisia huonekaluja. Näiden lahjoittamisesta voi kysyä etukäteen soittamalla asiakaspalveluun. Lopullisen päätöksen huonekalun vastaanottamisesta teemme vasta Kontissa. Meillä on jatkuvasti kysyntää pienemmille huonekaluille: lipastoille, hyllyköille, kaapeille, sohville ja nojatuoleille sekä ruokapöydille ja tuoleille. 
  • Huom! Emme toistaiseksi ota vastaan auton turvaistuimia tai -kaukaloita. 

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Pääkaupunkiseudulla keräyslaatikoita on toistaiseksi yksi: Espoon Kontilla (Nimismiehenpelto 6). Tehtaankadun laatikko Helsingissä on toistaiseksi poistettu, sillä emme pysty takaaman sen tyhjennystä poikkeusaukioloaikana. Huomioithan, että Espoossa parkkialueen portit suljetaan arkisin n. klo 21 ja viikonloppuna n. klo 18. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei niiden kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että se menee perille.

3. Tilaa noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluumme puh. 040 5880 359. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja ilmaiseksi Helsingin, Vantaan, Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueilta. Muille alueille suuntautuvista noudoista sovimme tapauskohtaisesti: olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Näin haet töihin Vantaan Konttiin: Ota yhteys paikalliseen TE-toimistoosi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry.vantaankontti@punainenristi.fi. Tiedustelut: puh. 040 170 4102.

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 5880 359
  • Töihin Konttiin: työllistämiskoordinaattori Kaarina Welin, 040 170 4102
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.
 

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Vantaa 4110 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware


Arkistoaarteita Vantaan Kontista

Tiesitkö?

  • Vantaan Kontti aloitti Tikkurilassa elokuun puolivälissä vuonna 2012. Sen ensimmäinen vuosi ylitti odotukset, sillä pääkaupunkiseudun ensimmäinen Kontti otettiin loistavasti vastaan. 
  • Tammistoon muutettiin syyskuun alussa 2015 ja uuden tavaratalon eteen muodostui pitkä jono jo ennen ovien avaamista. Asiakkaat kehuivat uuden Kontin valoisuutta ja avaraa tilaa.