Uudistuneen Lappeenrannan Kontin avajaiset torstaina 28.6.

Sijainti:
Kauppakatu 61, 53100, Lappeenranta

Suomen Punaisen Ristin Kontti Lappeenrannassa muuttaa Lentäjäntieltä keskustaan. Uudistuneen Kontin avajaisia vietetään 28.6. osoitteessa Kauppakatu 61.

Konttiin pääsee tutustumaan torstaina alkaen klo 10. Avajaisissa on luvassa tanssiesityksiä ja Paras kierrätysasu -äänestys. Muuton kunniaksi Kontissa on täytekakkutarjoilu asiakkaille klo 17 saakka.

Uuden sijaintinsa vuoksi Kontti on nyt kätevästi jalankulkijoiden tavoitettavissa.

Kauppakadun Konttiin toivotaan runsaasti lahjoitustavaraa

Muuttomyynnin suosion vuoksi Kauppakadun uuteen tavarataloon toivotaan runsaasti lahjoituksia. Lahjoitustavaraa otetaan vastaan uudessa myymälätilassa avajaisista lähtien. Suurikokoiset huonekalut voi tuoda rakennuksen takaosassa sijaitsevan lastauslaiturin kautta.

Lisäksi Kontin noutopalvelu hakee kalusteita kaupunkialueella veloituksetta. Avajaisista lähtien vapaita noutopalveluaikoja voi varata Kontin aukioloaikoina: arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15.

Konttiin toivotaan lahjoituksena vain puhdasta ja ehjää tavaraa. Likaiset ja rikkinäiset lahjoitukset tuovat Kontille vain ylimääräisiä jätekustannuksia ja vähentävät siten avustustyöhön ohjattavan tuoton määrää.