Uutiset

Konttiin lahjoitetut tavarat ovat tänäkin vuonna pelastaneet henkiä. Lahjoitusten ansiosta Punainen Risti on voinut tarjota apua niin Suomessa kuin maailmallakin. Kiitokseksi tarjoamme tavarataloissamme kahvia ja joulutorttuja torstaina 10.12. klo 10.

Kontti-tavaratalojen jouluvalikoima on nyt parhaimmillaan. Kontin joulumaa notkuu tunnelmallisia koristeita, kodinesineitä ja tekstiilejä.

Jussi Vierimaa

Punaisen Ristin Kontti-ketju keskittää toistaiseksi lahjoitusten vastaanoton pääkaupunkiseudulla kierrätystavaratalojensa yhteyteen. Pääkaupunkiseudun Kontti-kierrätystavaratalot sijaitsevat Vantaan Tammistossa ja Espoon Lommilassa.

Nälkäpäivä on keräys, jolla hankitaan varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan luonnonkatastrofien ja konfliktin uhreja eri puolella maailmaa. Myös Kontit ympäri Suomen ovat Nälkäpäivän hengessä mukana.

Kontti oli mukana omalla osastollaan Habitaressa Helsingin Messukeskuksessa 9.-13.9. Kontin osastolla oli esillä laaja valikoima sisustuksen kierrätystavaraa.

Vantaan Tammistoon avattiin perjantaina 4.9. uusi Kontti-kierrätystavaratalo, joka ihastutti asiakkaat valoisuudellaan ja raikkaudellaan. Uuden tavaratalon eteen muodostui pitkä jono jo ennen ovien avaamista.

Punaisen Ristin Kontti-ketju avaa perjantaina 4.9. uuden kierrätystavaratalon Vantaan Tammistoon. Uuden kierrätystavaratalon ovet aukeavat avajaispäivänä klo 10.

Otto-Ville Väätäinen

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloketju avaa syyskuun alussa uuden tavaratalon Vantaan Tammiston kauppakeskittymään.

Kaisa Rautiainen

Konteissa juhlitaan nyt kauneinta Suomen kesää. Kierrätystavarataloissa järjestetään kesäkuun aikana useita tapahtumia aina kesätoreista retropäiviin.

Punaisen Ristin viikkoa vietetään 4.–10. toukokuuta järjestön perustajan Henry Dunant’n syntymän kunniaksi. Viikko näkyy Konteissa ympäri Suomen erilaisin tapahtumin.

Kaisa Rautiainen

Kontti avasi ovensa Espoossa torstaina 19.3.

Sijainti:
Nimismiehenpelto 6, 02770, Espoo
Kaisa Rautiainen

Punaisen Ristin Kontti on mukana Helsingin Messukeskuksen Kevätmessuilla 26.–29.3. Osastomme sijaitsee Sisusta!-messualueella.

Kaisa Rautiainen

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo avaa ovensa Espoon Muuralassa torstaina 19.3. klo 10. Avajaisia juhlitaan torstaista lauantaihin 19.-21.3. asti.

Tatu Blomqvist

Punaisen Ristin logistiikkakeskuksesta Tampereelta lähti keskiviikkona 26.2. rekallinen avustustarvikkeita Ukrainaan. Ukrainalaisilla on puutetta ruoasta ja lämpimistä vaatteista konfliktin jatkuessa.

Leena Koskela

Punaisen Ristin Tikkurilan osaston ja Vantaan Kontin ystävänpäivän kahvikohtaamisessa tärkeintä oli läsnäolo ja välittäminen.Tapahtuman aikana asiakkaat ehtivät tehdä myös todellisia löytöjä Kontista.

Sivut