Kontin avajaiset vetivät runsaasti väkeä Tampereella

Kaisa Rautiainen
Kaisa Rautiainen
Kaisa Rautiainen
Kaisa Rautiainen
Kaisa Rautiainen

Tampereen Kontti-tavaratalo avasi ovensa uudessa osoitteessa perjantaina 27.1. ”Näyttää siistiltä ja mukavalta”, mietti lastenosaston tarjontaa tutkiva Hanna Hietaniemi.

Ovista käy tasainen virta uteliasta väkeä sisään. Joku suuntaa heti tutkimaan kirjahyllyjen aarteita, toinen lastaa ostoskärrynsä täyteen lastenvaatteita ja leluja. Musiikki soi, ihmiset kerääntyvät maistelemaan kakkua ja kahvia.

Lastenosastolla tarjontaa tutkii Hanna Hietaniemi.

– Halusin tulla heti avajaispäivänä katsomaan, millaiset nämä uudet tilat ovat ja mitä täällä on myynnissä. Myymälässä näyttää siistiltä ja mukavalta.

Tampereen Kontti-päällikkö Kristiina Ferriche kertoo olevansa kiitollinen siitä, että asiakkaat löysivät heti uudistuneen tavaratalon. Tavaratalo sijaitsee Lielahdessa osoitteessa Harjuntausta 3.

– Avajaiset olivat menestys, ja kaikki odotuksemme ylittyivät. Nyt todella tehtiin konttikaupalla hyvää. Olen myös työntekijöistämme valtavan ylpeä, Ferriche kertoo.

Perjantaina avajaishulinaa katsomaan tullut Veera Kanerva-Aho löysi muun muassa toppavaatteita lapsenlapsilleen.

– Käyn Kontissa suunnilleen kerran viikossa. Ostan usein vaatteita ja kenkiä iäkkäälle äidilleni ja lapsenlapsilleni, jotka asuvat Virossa. Kontista löytää aina puhtaita ja siistejä vaatteita, Kanerva-Aho kiittää.

Kirjaosastolla tarjontaa puolestaan tutki Seppo Pajula. Hän kertoo ilahtuneensa erityisesti siitä, kuinka hyvällä paikalla uusi tavaratalo on.

– Myös parkkitilaa näyttää olevan paljon.

Muuton yhteydessä tavaratalon aukioloajat laajenivat. Nyt Tampereen Kontissa voi tehdä ostoksia myös sunnuntaisin.

– Sain ilokseni huomata, että tieto sunnuntaiaukiolosta oli kiirinyt. Väkeä tuli paikalle mukavasti vielä sunnuntaina avajaisten jälkimainingeissa, Kristiina Ferriche kertoo.