Tervetuloa Tampereen Kontin uuden liiketilan avajaisiin 27.–28.1.

Hannele Kaapu
Uuden Kontin valomainoksia kiinnitettiin paikoilleen torstaina 19.1. Myös tavaratalon sisällä käy kuhina, kun tiloja valmistellaan avajaiskuntoon.
Kuvaaja: Hannele Kaapu

Uusi tavaratalo aukeaa perjantaina 27.1. kello 10 Lielahdessa osoitteessa Harjuntausta 3. Samalla aukioloajat laajenevat.

Tampereen Kontti-kierrätystavaratalo toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uuden liiketilansa avajaisiin. Kaksipäiväisissä avajaisissa on runsaasti ohjelmaa:

Perjantai 27.1. alkaen klo 10:

  • Trubaduuri Harri Mäkinen esiintyy klo 11, 13, 15 ja 17
  • Tunnelmaa nostattaa Eero Eetu Lehtinen pinkissä frakissaan klo 10–14
  • Kakkukahvit 1200 henkilölle

Lauantai 28.1.:

  • Vapepan koirakko paikalla klo 12
  • Kasvomaalausta klo 11–13
  • Paikalla SPR:n Reddie-koira, jonka muotokuvia voi piirtää
  • Tarjolla mehuja ja keksejä

Nykyinen toimipiste Sellukadulla palvelee asiakkaita 21.1. asti.

Muuton yhteydessä tavaratalon aukioloajat laajenevat. Uudet aukioloajat ovat ma-pe klo 9–19, la klo 10–17 ja su klo 12–17. Samalla pian 10 vuotta täyttävä Tampereen Kontti uudistuu.

–Asiointi tavaratalossa helpottuu monin tavoin, sillä uuden liiketilan sijainti on erinomainen ja parkkitilaa on reilusti. Uusi tila on entistäkin valoisampi ja viihtyisämpi. Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tekemään konttikaupalla hyvää, sanoo Tampereen Kontti-päällikkö Kristiina Ferriche.

Tavaralahjoitusten vastaanotto on jo siirtynyt uuteen osoitteeseen. Vastaanotto sijaitsee tavaratalon lastausalueella ja on avoinna klo 9–17, avajaisten jälkeen tavaratalon aukioloaikoina. Muina aikoina pienikokoisia lahjoituksia voi jättää huolella pakattuna Kontti-keräyslaatikkoon, joka sijaitsee uuden tavaratalon piha-alueella.