Kesätunnelmaa Konteissa

Kaisa Rautiainen
Konteista löydät laajan valikoiman vaatteita aurinkoisia kesäpäiviä varten.
Kuvaaja: Kaisa Rautiainen

Konteissa juhlitaan nyt kauneinta Suomen kesää. Kierrätystavarataloissa järjestetään kesäkuun aikana useita tapahtumia aina kesätoreista retropäiviin.

Kontti-kierrätystavarataloista löydät nyt kaiken tarvittavan kotiin, mökille, retkelle ja lomalle. Tarkista oman Konttisi tapahtumat kokoamastamme listasta.

Espoon Kontti

Espoon Kontissa vietetään retropäiviä torstaista sunnuntaihin 11.-14.6. Retropäiviltä löydät runsaan valikoiman retrotekstiilejä, -vaatteita, -huonekaluja ja -kodintavaraa.

Lappeenrannan Kontti

Lappeenrannan Kontin kesätorilta torstaina 11.6. löydät tarvikkeet kesäjuhlia, mökkilomaa tai luontoretkeä varten. Kontti tarjoaa asiakkailleen keksiä ja mehua klo 10-17.

Oulun Kontti

Oulun Kontti viettää torstaina 11.6. klo 15-17 lasten päivää, jolloin kaikki tavaratalon lelut, lastenvaatteet ja -tarvikkeet ovat alennuksessa -50%. Paikalla ovat myös suuren suosion saaneet shetlanninponit, joita saa käydä silittämässä. Lapsille on lisäksi tarjolla herkullisia popcorneja.

Oulun Kontti tarjoaa lisäksi juhannuskahvit torstaina 18.6. klo 9-16. Samalla voit ostaa Kontista kesälukemista, sillä kaikki kirjat ovat tuona päivänä -50% alennuksessa.

Porin Kontti

Porin Kontissa alkaa kesäsesonki lauantaina 13.6., jolloin lämmintä ja valoisaa vuodenaikaa juhlistetaan harmonikkamusiikin tahtiin klo 10-14. Ensimmäiselle 400 asiakkaalle on lisäksi tarjolla grillimakkaraa.

Rovaniemen Kontti

Rovaniemen Kontin kesätorilta torstaista lauantaihin 4.-5.6. löydät kaiken tarvittavan mökkireissulle tai lomamatkalle. Vietitpä kesän kotona tai matkoilla, Kontista löydät tarvikkeet riemukasta ja rentouttavaa lomaa varten. 

Tampereen Kontti

Maanantaina 15.6. Tampereen Kontissa järjestetään kesätori, josta löydät kaikenlaista tavaraa iloisia kesäpäiviä varten. Lisäksi klo 11 alkaen ensimmäiselle 300 asiakkaalle on tarjolla grillimakkaraa.

Turun Kontti

Turun Kontin kesätorilla 12.-18.6. on tarjolla laaja valikoima kaikenlaista kesätavaraa. Perjantaina 12.6. ja lauantaina 13.6. asiakkaita ilahduttaa lisäksi mehutarjoilu.