Lappeenrannan Kontti-auto vastaanottaa tavaralahjoituksia Joutsenon ja Lauritsalan toreilla

Automme tunnistat suuresta Kontti-merkistä.
Sijainti:
Kauppakatu 61, 53100, Lappeenranta

Lappeenrannan Kontti-kierrätystavaratalon Kontti-auto ottaa vastaan hyväkuntoisia tavaralahjoituksia Lauritsalan torilla tiistaina 9.4. sekä Joutsenon torilla torstaina 11.4. Kontti-auto on paikalla klo 10–12.

Lahjoittamalla autat!

Kontin tuotto käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön. Lappeenrannan Kontin tuotosta jaetaan puolet Kaakkois-Suomen piirin ohjelmatyöhön ja neljännes katastrofirahastoon. Lisäksi Kontti tuottaa vaateapua katastrofialueille.

Kontti-auto päivystää toreilla kesäkuuhun saakka. Lauritsalassa Kontti-auto on paikalla lisäksi tiistaina 7.5. ja 11.6. klo 10–12. Joutsenon torilla auto on paikalla myös torstaina 13.6. klo 10–12.

Kontti ottaa vastaan vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Lahjoitusten kuntoon kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä vain hyväkuntoisten lahjoitusten kautta lahjoittaja tulee tukeneeksi Punaisen Ristin avustustyötä. 

Lahjoituksia voi viedä myös aukioloaikoina Kauppakadulla sijaitsevaan tavarataloon tai keräyslaatikoihin koska tahansa. Huonekaluille voi varata ilmaisen noutopalvelun. Keräyslaatikkoon jätettävät lahjotukset kannattaa pakata huolella, ettei niiden kunto vahingoitu. Helposti rikkoutuvat lahjoitukset kannattaa tuoda suoraan Kontti-tavarataloon.

Kevätsiivouksen yhteydessä löytyneet ylimääräiset tavarat kannattaa lahjoittaa nyt Punaiselle Ristille, Kontti-päällikkö Tatjana Heinonen suosittelee.  

Lappeenrannan Kontti