Helsinkiläiset saavat oman Konttinsa Itäkeskukseen elokuun alussa

Helsingin ensimmäinen Kontti-kierrätystavaratalo avataan Itäkeskuksen alueelle osoitteeseen Visbynkuja 2.

Punaisen Ristin Kontti-ketju avaa elokuun alussa odotetun kierrätystavaratalon Helsingin Itäkeskukseen. Helsingin ensimmäinen Kontti avaa ovensa osoitteeseen Visbynkuja 2.

– Olemme innoissamme, sillä Helsingin tavaratalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa, vain kivenheiton päässä metroasemasta. Helsinkiläiset asiakkaamme pääsevät näin ollen kulkemaan Konttiin helposti myös julkisilla kulkuneuvoilla, Helsingin Kontin myymälänhoitaja Tiltu Lämsä kertoo. 

Helsingin Konttiin voi jo tuoda lahjoituksia

Helsingin Kontti aloittaa lahjoitustavaroiden vastaanottamisen maanantaina 11.7. Kontti ottaa vastaan vaate- ja tavaralahjoituksia arkisin klo 10–16 tavaratalon sisääntuloaulassa. Avauksen jälkeen lahjoituksia voi tuoda tavaratalon aukioloaikoina.

Heinäkuun 11. päivä alkaen Kontti tarjoaa lisäksi huonekaluille ja suurikokoisille tavaralahjoituksille maksuttoman noutopalvelun. Helsingin Kontti noutaa lahjoitustavaroita veloituksetta Espoon, Helsingin, Kauniaisen ja Kirkkonummen alueilla.

Konttikaupalla hyvää

Kontti on Punaisen Ristin kierrätystavaratalo, jossa myydään vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Kun käyt ostoksilla Kontissa tai lahjoitat sinne tavaraa, tuet samalla Punaisen Ristin avustustyötä kotimaassa ja maailman kriisikohteissa. Helsingin Kontti on ketjun kahdestoista kierrätystavaratalo.

Tavataan Itäkeskuksessa!

Kontti-kierrätystavaratalo
Visbynkuja 2
00930 Helsinki
Asiakaspalvelu: 040 1306 928