Lappeenrannan Kontissa alkaa 12.9. myynnin ammattitutkinnon koulutus

Sijainti:
Kauppakatu 61, 53100, Lappeenranta

Hakuaika on meneillään parhaillaan.

Lappeenrannan Kontti-kierrätystavaratalossa alkaa 12.9. myynnin ammattitutkintoon johtava koulutus. Se on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, joilla on mahdollisuus korkeimpaan korotettuun palkkatukeen. Opinnot soveltuvat myös maahanmuuttajataustaisille henkilöille.

-      Ensi kevääseen jatkuva, noin lukukauden mittainen koulutus antaa valmiuksia kaupan alan tehtäviin. Jakson aikana opiskelijat työskentelevät Kontissa käytännön taitojaan kartuttaen. He saavat kokemusta muun muassa kassan käytöstä ja asiakaspalvelusta. Teoriaopinnoille on varattu yksi päivä työviikosta, työllistämisen projektipäällikkö Taina Kettunen kertoo.

Hakuaika jatkuu 22.8. saakka. Koulutukseen voi hakea työvoimatoimistossa henkilökohtaisen työvoimavirkailijan kautta. Lopulliseen koulutusryhmään valitaan 15–16 henkilöä.  

Lappeenrannan Kontista on valmistunut aikaisemmin kaksi myynnin ammattitutkinnon opiskelijaryhmää. Koulutukseen liittyvät teoriaopinnot toteuttaa AKTIVA ja ammattiin valmistavat näytöt suoritetaan Kontissa.

Konttiin rekrytoidaan työnhakijoita, joilla on mahdollisuus korkeimpaan korotettuun palkkatukeen. Työllistämisasioissa Kontti tekee tiivistä yhteistyötä työvoimaviranomaisten kanssa.  Kaakkois-Suomen ELY-keskus tukee Lappeenrannan Kontin työllistämistoimintaa kolmevuotisella projektirahoituksella.

Lappeenrannan Kontti