Turun Kontti

Sijainti:
UUSI OSOITE 24.10. alkaen: Viilarinkatu 5, 20320, Turku

 

Turun Kontti on muuttanut uusiin, isompiin tiloihin osoitteeseen Viilarinkatu 5 (Länsikeskukseen, Länsi1:n viereen). Muuton yhteydessä pidensimme aukioloaikoja tunnilla & olemme avoinna kaikki loppuvuoden sunnuntait.

Huomioitavaa lahjoituksissa: Huonekaluja voimme ottaa vastaan vasta myöhemmin marraskuussa. Kiitos!

Asiakaspalvelu: puh. 040 1804 106
Avoinna: ma‒pe 9‒19, la 10‒17, su 12‒17 (loppuvuosi 2019)
Katso Konttien poikkeavat aukioloajat ››

Lahjoitukset Turun Konttiin

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan tavaralahjoituksia arkisin klo 9‒19 ja lauantaisin klo 10‒14. Lahjoitathan vain puhdasta ja ehjää tavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa. Huomioithan muuton aikana lokakuussa poikkeukset lahjoitusten vastaanotossa, kiitos!

2. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Turun Kontilla on hyvin pienet varastotilat ja tämän vuoksi meille ei voi toistaiseksi tuoda huonekalulahjoituksia suoraan myymälään. Mikäli haluat lahjoittaa huonekaluja, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, puh. 040 1804 106. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja veloituksetta Turun kaupunkialueella n. 20 km:n etäisyydellä Kontista. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. Huomioithan, että muuton aikana emme välttämättä voi ottaa huonekaluja vastaan. Kiitos!

  • Keräyslaatikot on poistettu toistaiseksi. Otamme vastaan lahjoituksia vain Kontti-tavarataloon.
  • Valitettavasti emme voi ottaa vastaan pianoja.
  • Yleistietoa siitä, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

 

 

Ostokset kotiovellesi

Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä. Huomioithan muuton aikana lokakuussa poikkeukset kuljetuksissa, kiitos!

 

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Kiinnostuitko? Näin haet töihin Turun Konttiin: Ota yhteys paikalliseen TE-toimistoosi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry.turunkontti@punainenristi.fiTiedustelut: puh. 040 684 5306.

Tutustu Konttien työllistämistoimintaan >> ja lue työntekijän tarina: Harrin urapolku kulki Kontin kautta >> 

 

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 1804 106
Töihin Konttiin: projektipäällikkö Sanna Joronen, 040 684 5306
 
Kontti-päällikkö 040 684 5307
Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
 
Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Turku 4201 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware