Wirtasen Toni kävi Kontissa

Toni Wirtasen työskentely alkoi lahjoitusten lajitteluosastolta. Marketta Tiihonen seuraa, miten työ sujuu.

Lahden Kontti sai tavallisesta poikkeavan vieraan, kun Apulanta-bändin Toni Wirtanen kävi tutustumassa toimintaamme. Vierailunsa aikana hän kokeili Kontin eri työtehtäviä. Wirtasen työskentelyä nähdään Vain Elämää Goes Punainen Risti – erikoislähetyksessä perjantaina 2.12. klo 20.

Wirtasen työpäivä Kontissa alkoi lahjoitustavaran lajitteluosastolta jatkuen kenkien ja laukkujen huoltopisteeseen. Vanhojen lautapelien ystävänä hän halusi sommitella myymälään peliaiheisen myyntipöydän. Päivän päätteeksi Wirtanen kokeili asiakaspalvelutehtäviä kassalla.

Wirtasta luotsasi Konttityön ohjaaja Marketta Tiihonen. Hän muistelee yhteistyön sujuneen hyvin.

"Tonilta työ sujui kuin itsestään, eikä häntä tarvinnut neuvoa edes hinnoittelu- tai kassakoneen käytössä. Toni oli jämäkkä ja täsmällinen työntekijä, joka tarttui mielellään mihin tahansa tehtävään. Wirtanen olisi kuin luotu tänne meille," Tiihonen nauraa.

Vain Elämää Goes Punainen Risti perjantaina 2.12.

Wirtasen työskentelyä taltioitiin Vain Elämää Goes Punainen Risti -erikoislähetykseen, jossa ohjelman tähdet musisoivat ja tutustuvat kukin päivän ajan yhteen Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminnan muotoon. Mukana ohjelmassa ovat myös Mikael Gabriel, Erin, Mikko Kuustonen, Anna Puu ja Virve Rosti.

Vain elämää Goes Punainen Risti Nelosella perjantaina 2.12. klo 20.
Uusinnat la 3.12. klo 18.30 ja ma 5.12. klo 19.30. Ohjelma on perjantain jälkeen katsottavana myös Ruutu.fi:ssä.

Lue myös uutinen Punaisen Ristin verkkosivulta.