Vantaan Kontti-tavaratalo viettää lauantaina 16.8. kaksivuotisjuhliaan

Vantaan Kontti kaipaa huonekaluja. Ilmainen noutopalvelu toimii Helsingin ja Vantaan alueilla.
Sijainti:
Horsmakuja 1, 01300, Vantaa

Punaisen Ristin Vantaan Kontti-kierrätystavaratalo juhlii lauantaina 16.8. kaksivuotispäiväänsä ja tarjoaa sen kunniaksi asiakkailleen täytekakkukahvit sekä elävää musiikkia.

Vantaan Kontti-kierrätystavaratalo juhlii lauantaina 16.8. kaksivuotispäiväänsä ja tarjoaa sen kunniaksi asiakkailleen täytekakkukahvit sekä elävää musiikkia. Lisäksi tavaratalossa vietetään klo 11–13 edellisvuonna suuren suosion saaneita shokkitunteja, joiden aikana asiakkaat voivat tehdä ostoksia 50 prosentin alennuksella. 

Vantaan Kontti-päällikkö Marje Arvinen kertoo, että pääkaupunkiseutulaiset ovat ottaneet tavaratalon omakseen.
 – Kauppa on käynyt kahden vuoden ajan mukavasti, minkä vuoksi olemme saaneet kerättyä paljon varoja Punaisen Ristin avustustyöhön. On kuitenkin tärkeää muistaa, että varainhankinnan edellytyksenä ovat nimenomaan hyväkuntoiset lahjoitukset.

Arvisen mukaan Vantaan tavarataloon tulee erityisen paljon pientavaralahjoituksia, mutta huonekaluista on tällä hetkellä pulaa.
 – Vantaan Kontti osallistuu syyskuussa ensimmäistä kertaa Habitare-messuille, joita silmällä pitäen toivomme lisää kalustelahjoituksia. Kontti tarjoaa Helsingin ja Vantaan alueella huonekalulahjoituksille veloituksettoman noutopalvelun, mikä tekee lahjoittamisesta mahdollisimman vaivatonta, Arvinen lisää.

Pääkaupunkiseutulaiset pääsevät vastaisuudessa tekemään ostoksia toisessakin Kontti-kierrätystavaratalossa, sillä ketju suunnittelee laajenemista Espooseen.

Vantaan Kontti