Vantaan Kontti kaipaa kodin käyttötavaraa

Sijainti:
Horsmakuja 1, 01300, Vantaa

Kontti-kierrätystavaratalo Vantaan Tikkurilassa kaipaa lahjoituksena kodin käyttötavaroita kasvaneen kysynnän vuoksi. Erityisesti Konttiin toivotaan lisää astioita, pienkoneita sekä urheiluvälineitä.

-      Astia- ja kodintarvikeosastomme on saavuttanut syksyn aikana suuren suosion. Usein Kontista ostetaan samalla kertaa kaikki tarvittavat ruoanlaittovälineet. Hyväkuntoiset kattilat, lautaset ja paistinpannut käyvät varmasti kaupaksi, myymälänhoitaja Sari Nurmi kertoo.

Helposti rikkoutuvat kodinesineet kannattaa lahjoittaa suoraan Tikkurilassa sijaitsevaan Kontti-tavarataloon. Kontti on avoinna arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 9-15. Lahjoituksia voi jättää myös huolellisesti pakattuina keräyslaatikoihin.

Lahjoittamalla Konttiin tulee samalla auttaneeksi, sillä Kontin tuotto käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön. Lisäksi Vantaan Kontti tuottaa vaateapua, jota Punainen Risti jakaa katastrofialueilla.

-      Konttiin lahjoittaminen on hyvä tapa auttaa hädässä olevia. Avun tarve Suomessa ja maailmalla kasvaa koko ajan, Nurmi toteaa.

Ainoastaan hyväkuntoiset lahjoitukset voidaan myydä tai toimittaa avustuskohteisiin. Likaiset ja rikkinäiset lahjoitustavarat tuovat Kontille jätekustannuksia, jotka vähentävät avustustyöhön ohjattavan tuoton määrää.

Konttiin lahjoittaminen on hyvä tapa auttaa hädässä olevia. Avun tarve Suomessa ja maailmalla kasvaa koko ajan.

Vantaan Kontti