Uusi vuosi tuo muutoksia Oulun Kontin aukioloaikoihin

VuokKo Ryytty
Lasivalikoimaa Oulun Kontissa
Kuvaaja: VuokKo Ryytty
Sijainti:
Jääsalontie 12, 90400, Oulu

Oulun Kontti-kierrätystavaratalo on ensi vuodesta lähtien avoinna tuntia aikaisemmin. Uudet aukioloajat ovat arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15.

-      Asiakkaamme ovat toivoneet, että avaisimme ovemme aikaisemmin. Aamutuntien asiakasmäärät ovat selkeästi kasvaneet, Kontti-päällikkö Vuokko Ryytty kertoo.

Kulunut vuosi on sujunut Ryytyn mukaan myynnillisesti hyvin.

-      Ekologiset arvot ja kierrätysajattelu ovat näkyneet Kontissa ostotapahtumien kasvuna. Uudet asiakkaat ovat löytäneet meidät. Hyvistä myynneistä voimme kiittää myös lahjoittajiamme - olemme saaneet heiltä mukavasti hyväkuntoista lahjoitustavaraa.

Ostajat ja lahjoittajat ovat mukana auttamassa, sillä Oulun Kontin tuotolla tuetaan Punaisen Ristin katastrofirahastoa ja Oulun piirin ohjelmatyötä.

Lisäksi Kontti kerää vaatteita Punaisen Ristin katastrofiapuun. Vuonna 2012 Oulun Kontti toimitti Suomen Punaisen Ristin logistiikka- ja lajittelukeskuksiin noin 25 000 kg vaatteita. Kuluneen vuoden aikana SPR on lähettänyt vaateapua Mongoliaan, Kazakstaniin, Sierra Leoneen ja Ugandaan.

Konttiin lahjoitettavan tavaran tulee olla ehdottoman ehjää ja puhdasta, jotta se sopisi avustustarkoituksiin tai myyntiin. Koska Kontti ei voi hyödyntää jätettä, likaiset tai rikkinäiset lahjoitukset aiheuttavat Kontille vain ylimääräisiä kustannuksia.

Konttiin voi lahjoittaa vaatteita ja asusteita, kenkiä ja laukkuja, astioita ja kodintarvikkeita, huonekaluja, kodinesineitä ja -tekstiilejä, kirjoja ja lahjatavaroita, leluja ja lastentarvikkeita sekä urheiluvälineitä.

Oulun Kontti avoinna 2.1. alkaen: ma-pe klo 9-18, la klo 9-15