Uusi Kontti avaa ovensa Vantaan Tammistossa 4. syyskuuta

Punaisen Ristin Kontti-ketju avaa perjantaina 4.9. uuden kierrätystavaratalon Vantaan Tammistoon. Uuden kierrätystavaratalon ovet aukeavat avajaispäivänä klo 10.

- Uusi tavaratalo sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella vilkkaassa kauppakeskittymässä. Palvelemme asiakkaitamme parhaiten heidän kulkureiteillään, kertoo Vantaan Kontti-päällikkö Marje Arvinen.

Vantaan Tikkurilaan vuonna 2012 avattu Kontti jatkaa toimintaansa 25.9. asti ja sulkee sen jälkeen ovensa kiinteistön purkamisen vuoksi.

Tammiston Konttiin voi jo tuoda lahjoituksia

Tammiston Kontti on jo aloittanut lahjoitustavaroiden vastaanottamisen. Kontti ottaa lahjoituksia vastaan arkisin klo 8-15 tavaratalon sisääntuloaulassa. Avauksen jälkeen lahjoituksia voi tuoda tavaratalon aukioloaikoina.

Kontti tarjoaa huonekaluille ja suurikokoisille tavaralahjoituksille maksuttoman noutopalvelun. Tammiston Kontti noutaa lahjoitustavaroita Vantaan ja Helsingin lisäksi myös Tuusulasta, Keravalta ja Järvenpäästä.

Konttikaupalla hyvää

Kontti on Punaisen Ristin kierrätystavaratalo, jossa myydään vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Kun käyt ostoksilla Kontissa tai lahjoitat sinne tavaraa, tuet samalla Punaisen Ristin avustustyötä kotimaassa ja maailman kriisikohteissa. Punaisella Ristillä on Kontteja yhdellätoista paikkakunnalla. Pääkaupunkiseudun Kontit sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla.

Tammistossa tavataan!

Punaisen Ristin Kontti
Valimotie 8
01510 Vantaa
p. 040 5880359

Aukioloajat: ma-pe klo 9‒20, la klo 10‒17, su 12‒16