Uudistunut Porin Kontti avataan keskiviikkona 19.3. klo 10

Porin Kontin kevätkausi alkaa avajaisissa.
Sijainti:
Paanakedonkatu 20, 28100, Pori

Avajaiset Paanakedonkadulla keskiviikosta lauantaihin 19.–22.3.

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo Porissa on muuttanut Sepänpellontieltä Paanakedonkadulle. Uudistuneen Kontin avajaisia vietetään keskiviikosta lauantaihin 19.–22.3. Avajaisia edeltävinä päivinä Kontti on muuton vuoksi kiinni.

Uusi Kontti avataan asiakkaille keskiviikkona klo 10. Ensimmäisenä avajaispäivänä klo 12 ja 16 Duo Coverdose soittaa Kontissa akustisia covereita. Kontti tarjoaa kakkukahvit 1500 ensimmäiselle asiakkaalle.

Torstaina Kontissa voi tutustua Punaisen Ristin vapaaehtoistoimintaan. Perjantaina Punaisen Ristin logistiikkakeskuksen ohjelma-avustaja Tanja Lumme-Lahti esittelee kansainvälistä avustustyötä.

Lauantaina avajaiset jatkuvat lastenpäivän merkeissä. Tomi ilmapallotaituri esiintyy klo 11 ja 12. Kontissa järjestetään myös aarteenetsintää ja kasvomaalausta. Aika ajoin myymälässä kiertelee Punaisen Ristin maskottikoira Reddie.

Myymälänhoitaja Ritva Gressmann on tyytyväinen uuteen Konttiin.

"Uusi myymälämme on valoisa ja avara. Selkeässä ympäristössä uusi kevätvalikoimamme näyttää erityisen raikkaalta. Keskustan tuntumassa tavoitamme uusia asiakasryhmiä."

Kontti ottaa myös avajaisissa vastaan hyväkuntoista lahjoitustavaraa. Lahjoituksia voi tuoda suoraan myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen.