Turun uusi Kontti avattiin 24.10.2019

Turun Kontti-myymälä muutti Satakunnantieltä uusiin, tilavampiin tiloihin Viilarinkatu 5:een Länsikeskukseen, ja avajaisia juhlittiin torstaina 24. lokakuuta.

Turun Kontti: paitalöytöjä miestenosastolla
Samuli teki löytöjä entistä laajemmalla miestenosastolla.

Turun Kontin avajaiset: pokkaritarjous ja täytekakkutarjoilua

Avajaisia juhlittiin mm. useiden tarjousten, live-musiikin & täytekakun kera.

Ihmisiä Turun uuden Kontti-tavaratalon avajaisissa

Uusi liiketila on monelle turkulaiselle tuttu erään suuren lelukaupan entisenä myymälänä. Ja vaikkei sijainti olisikaan entuudestaan tuttu, on Kontti helppo löytää isojen markettien ja Länsi1-kauppakeskuksen viereltä, sillä julkisivun kyltit näkyvät pitkälle yli suuren parkkialueen.

Avajaispäivä alkoi aurinkoisissa, iloisissa tunnelmissa, ja asiakkaat olivat löytäneet uuden sijainnin hyvin. Myymälää koristivat punaiset ja valkoiset ilmapallot, ja täytekakkua, kahvia ja mehua riitti sadoille asiakkaille. Musiikista vastasi trubaduuri Sami Arojoki – ja nähtiinpä SPR:n maskotti Reddie-koirakin seikkailemassa myymälässä.

Tarjouksia & täytekakkua

Turussa pyrittiin siihen, että avajaisissa olisi mukavia tarjouksia monipuolisesti eri osastoilla. Kontin vakiasiakas Marja Raivisto löysi edullisen maton 50 prosentin alennuksella. ”Tämä matto menee mökille. Oli vähän heräteostos ja tosi edullinen”, kertoi Marja, joka on myös lahjoittanut Konttiin usein.

Joulutunnelmissakin jo oltiin: Hilja Lautamäki löysi uusia joulupalloja, jotka luultavasti pääsevät esille saman tien, vaikkei vielä joulu olekaan. ”Lastenlapset – ja nyt jo lastenlastenlapsetkin tykkäävät, kun tulevat mummin luona käymään. Nämä ovat kyllä piristävän värisiä”, totesi Hilja, joka on itsekin joskus aiemmin ollut mukana Punaisen Ristin toiminnassa, esimerkiksi apuna keräyksissä. Myös Hiljalle Kontti on tuttu jo pidemmältä ajalta, ja avajaisia oli jo odotettu kovasti.

Kassajonosta löytyi myös Samuli Keskinen, joka oli yllättynyt positiivisesti oltuaan tulossa lähistölle vaateostoksille muutenkin. ”Suunnitelmat muuttuivat, kun huomasin, että tuollahan on avajaiset. Kontti on tuttu jo ennestään, mutten tiennyt, että myymälä on muuttamassa – satuinpa siis hyvään aikaan paikalle!” Samuli naurahti.

Joulutunnelmaa Turun Kontti-myymälässä

 

Kiitosta Kontille – ja toiseen suuntaan

Kaikki haastatellut olivat samaa mieltä siitä, että uusi myymälä on valoisa, avara ja siisti, tavarat hyvin esillä ja myymälään mukava tulla. Mukavista palautteista oltiin iloisia konttilaisten keskuudessa – näin ison myymälän ja varaston muutto kun ei ole mikään pieni projekti, ja huomioitavaa, tehtävää sekä niitä "pieniä liikkuvia osia" on valtavasti.

”Meillä on ollut aivan mahtava päivä! Haluan esittää isot kiitokset koko Turun Kontin henkilökunnalle sekä tietenkin lahjoittajille ja asiakkaille – tästä on hyvä jatkaa ja tehdä lisää hyvää”, Konttien myymälätoiminnan johtaja Leevi Heimonen lähettää terveisiä.

Turun Kontti-myymälän avajaisissa: matot alennuksessa
Turun myymälän Kontti-päällikkö Tiina auttoi Marjaa mattojen kanssa. Avajaispäivänä kaikki matot olivat myynnissä puoleen hintaan.

 

Tiesitkö?

  • Turun uuden myymälän arkipäivien aukioloaikoja pidennettiin. Kaikki tiedot löydät myymälän yhteystietosivulta ››
  • Myymälä on avoinna myös sunnuntaisin loppuvuoden 2019.
  • Myymälän edessä on runsaasti parkkitilaa.
  • Turun Kontilla (kuten muillakin myymälöillä) on omat Facebook-sivut. Kurkkaa tänne ››