Tampereen Kontin lahjoitustavaran vastaanotto on siirtynyt uuteen osoitteeseen

Tampereen Kontti muuttaa tähän rakennukseen. Kontti-päällikkö Kristiina Ferriche odottaa jo innolla muuttoa.
Sijainti:
Harjuntausta 3, 33400, Tampere

Tampereen Kontti ottaa lahjoitustavaraa vastaan uudessa osoitteessa Harjuntausta 3.

Tavaralahjoituksia voi viedä uuden tavaratalon lastausalueella sijaitsevaan vastaanottopisteeseen. Lahjoitustavaran vastaanotto on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-17. Muina aikoina pienikokoisia lahjoituksia voi jättää huolella pakattuna Kontti-keräyslaatikkoon.

-      Tamperelaiset ovat innokkaita tavaranlahjoittajia ja tukevat siten mielellään Punaisen Ristin avustustyötä. Saamme lahjoittajiltamme jatkuvasti hienoa ja hyväkuntoista kierrätystavaraa. Vaikka tällä hetkellä lahjoituksista ei ole pulaa, kaipaamme aina erityisesti ehjiä ja puhtaita miestenvaatteita. Myös retrohenkiselle tavaralle olisi kysyntää, Kontti-päällikkö Kristiina Ferriche kertoo.

Kontti valmistelee parhaillaan muuttoa Harjuntaustan uuteen liiketilaan, joka sijaitsee Lielahdessa noin 400 metrin päässä nykyisestä sijainnista. Ostavia asiakkaitaan Kontti palvelee vielä Sellukadulla kuten ennenkin.

-        Uuden Kontin avajaisia juhlimme tammikuun loppupuolella, mutta sitä ennen voi tehdä erittäin edullisia löytöjä Sellukadun myymälässä, Kontti-päällikkö Kristiina Ferriche lupaa.

Tampereen Kontti
Mitä Konttiin voi lahjoittaa