Porin Kontti muuttaa kevättalvella Paanakedonkadulle

Lahjoita tarpeettomat tavarasi Punaiselle Ristille!
Sijainti:
Paanakedonkatu 20, Pori

Kontti on vienyt nyt lahjoitustavaran keräyslaatikot uuden toimitilan edustalle.

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo Porissa muuttaa Harmaalinnan Sepänpellontieltä lähemmäs keskustaa. Uudet toimitilat sijaitsevat osoitteessa Paanakedonkatu 20. Kontti on vienyt nyt lahjoitustavaran keräyslaatikot uuden toimitilan edustalle.

Myymälätoiminta jatkuu entisellään Sepänpellontiellä ainakin tammi-helmikuun ajan.Tavoitteena on avata uusi Kontti maaliskuussa. Tarkempi muuttoaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Kontti-päällikkö Ritva Rinta-Holkko valmistelee muuttoa tyytyväisin mielin.

-      Kahden eri rakennuksen välillä toimiminen on tuonut omat haasteensa niin asiakkaille kuin työntekijöillekin. Paanakedonkadulla saamme lajittelutilat ja myymälän saman katon alle, samallatoimitilamme kasvavat merkittävästi. Muuton myötä tavoitamme myös kaupunkialueen asiakkaat.

Lisää lahjoituksia kaivataan

Kontti ottaa lahjoituksia vastaan aukioloaikoina Sepänpellontiellä. Lahjoituksia voi jättää myös keräyslaatikoihin milloin vain. Kontin kuljetuspalvelu noutaa ilmaiseksi huonekaluja ja isoja tavaraeriä.

Paanakedonkadun lisäksi Kontilla on keräyslaatikot Sepänpellontiellä sekä S-Market Tikkulan edustalla, osoitteessa Tikkulantie 2.

Konttiin toivotaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa, sillä likaiset ja rikkinäiset lahjoitukset lisäävät jätekuluja. Kontissa ei ole mahdollisuutta pesemiseen tai korjaamiseen.