Porin Kontti kaipaa lahjoitustavaraa uuden toimitilansa avajaisiin

Astiat ja kodinesineet ovat suosittuja löytöjä
Sijainti:
Paanakedonkatu 20, Pori

Kontti toivoo lahjoituksena huonekaluja, astioita ja kevätsesongin mukaisia vaatteita.

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo Porissa muuttaa kevättalvella Paanakedonkadulle. Uuden Kontin avajaisia vietetään maaliskuussa. Kontti kerää nyt hyväkuntoista lahjoitustavaraa uuden toimitilan avausta varten. Kontti kaipaa erityisesti huonekaluja, astioita ja kevätsesongin mukaisia vaatteita.

-      Tavaratilanteen kannalta sydäntalvi on aina hiljaisinta aikaa. Ihmiset lahjoittavat tarpeettomia tavaroitaan vasta kevätsiivousten myötä. Uuden Kontin avajaiset luovat kuitenkin kierrätystavaroille kysyntää ja siksi olemmekin tehostaneet lahjoitustavaran vastaanottoa. Nyt Punaista Ristiä voi tukea tavaralahjoituksin vaikkapa ostosmatkan yhteydessä, myymälänhoitaja Päivi Repo kertoo.

Kontti-auto Mikkolan Prisman parkkipaikalla 8. ja 15.2.

Kontti-auto ottaa vastaan tavaralahjoituksia Itäkeskuksen Prisman edustalla lauantaisin 8. ja 15.2. klo 10–14. Kontti-autoon voi lahjoittaa käsin kannettavaa tavaraa, kuten astioita ja kodintekstiilejä, vaatteita, kirjoja, lastentarvikkeita sekä urheiluvälineitä.

Monta tapaa lahjoittaa

Ilmainen noutopalvelu

  • Kontti-auto noutaa hyväkuntoisia huonekaluja ja isoja tavaraeriä ilmaiseksi noin 20 km:n etäisyydellä Kontista. Noutopalvelun voi varata Kontin aukioloaikoina asiakaspalvelusta, puh. 040 1390 737.

Punaisen Ristin Kontti-tavaratalo, Paanakedonkatu 20

  • Lahjoituksia voi viedä nyt aukioloaikoina rakenteilla olevaan uuteen Kontti-tavarataloon. Lahjoitusten vastaanottopiste on avoinna ma-pe klo 9-15. Muina aikoina lahjoituksia voi jättää tavaratalon edustalla sijaitseviin keräyslaatikoihin.

Punaisen Ristin Kontti-tavaratalo, Sepänpellontie 2

  • Lahjoituksia voi viedä aukioloaikoina nykyiseen Kontti-tavarataloon helmikuun loppuun saakka. Kontti on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 9-15. Muina aikoina lahjoituksia voi jättää tavaratalon edustalla sijaitseviin keräyslaatikoihin.

Kontti-keräyslaatikko, S-Market Tikkula, Tikkulantie 2

  • Keräyslaatikkoon voi jättää milloin vain pienikokoisia, käsin kannettavissa olevia lahjoituksia. Helposti rikkoutuvat esineet kannattaa viedä aukioloaikoina suoraan Kontti-tavarataloon.