Lappeenrannan Kontti-tavaratalo muuttaa Kauppakadulle

Sijainti:
Kauppakatu 61, 53100, Lappeenranta

Punaisen Ristin Lappeenrannan Kontti-kierrätystavaratalo muuttaa. Nykyisessä osoitteessa, Lentäjäntie 17-19, Kontti suljetaan lauantaina 9.6. kello 15. Uudessa osoitteessa, Kauppakatu 61, vietetään avajaisia torstaina 28.6.

"Keskustassa Kontti on helpommin myös autottomien asiakkaiden tavoitettavissa", Kontti-päällikkö Tatjana Heinonen iloitsee.

Muutoksia lahjoitustavaran vastaanotossa

Muutto ja Kontin sulkuaika aiheuttaa muutoksia Kontin toimintaan.Kontti on kesäkuussa kiinni lähes kolme viikkoa. Lahjoitustavaroita ei oteta vastaan Lentäjäntien myymälässä 9.6. jälkeen. Viikosta 24 alkaen lahjoitustavaroita otetaan vastaan Kauppakadun myymälän lastauslaiturin kautta arkisin kello 9-15 uuden myymälän avajaisiin asti, Heinonen kertoo. Normaalin lahjoitusten vastaanotto rytmiin Lappeenrannan Kontissa päästään uudessa myymälässä 28.6. lähtien. Lahjoitustavaroita otetaan vastaan suoraan Konttiin tavaratalon aukioloaikoina.
 

Noutopalvelu toimii myös sulkuaikana

Kontin noutopalvelu toimii myös sulkuaikana. Noutoaikavaraus toimii sulkuaikana arkisin kello 9-15, numerossa 040 139 073. Muulloin aikoja voi varata Kontin aukioloaikojen mukaan. Kontin Noutopalvelu noutaa veloituksetta huonekalut ja suuret lahjoituserät Lappeenrannan kaupunkialueelta, noin 10 kilometrin säteellä Kontista. Konttiin toivotaan lahjoituksina puhtaita ja hyväkuntoisia, kodinesineitä ja -tekstiilejä, vaatteita, lastentarvikkeita ja leluja, kirjoja sekä urheiluvälineitä. Likaiset ja rikkinäiset lahjoitustavarat tuovat Kontille jätekustannuksia, jotka vähentävät avustustyöhön ohjattavan tuoton määrää. Kontti-tavaratalo ei vastaanota myyntikelvottomia tai tavaratalon tuotevalikoimaan kuulumattomia tavaroita, esimerkiksi atk-laitteita tai isoja kodinkoneita.