Lappeenrannan Kontti kerää jälleen tavaralahjoituksia Joutsenossa ja Lauritsalassa

Juha Pietiläinen
Kontti-päällikkö Tatjana Heinonen Lappeenrannan Kontissa rasisminvastaisella viikolla.
Kuvaaja: Juha Pietiläinen

Punaisen Ristin Kontti-auto ottaa vastaan puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa Joutsenon ja Lauritsalan toreilla.

Punaisen Ristin Kontti-auto ottaa vastaan puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa Joutsenon ja Lauritsalan toreilla. Kontti-auto päivystää Joutsenon torilla 3.4. alkaen torstaisin klo 10-12. Tavarankeräykset jatkuvat 15.5. saakka. Vappuna 1.5. Kontti-auto ei ole paikalla. Lauritsalan torilla Kontti vierailee kahdesti: tiistaisin 29.4. ja 20.5. klo 10-12.

- Viime vuoden tavarankeräyksistä jäi hyviä muistoja. Saimme silloin paljon hienoja lahjoituksia. Vain hyväkuntoisen lahjoitustavaran avulla voimme kerätä varoja Punaisen Ristin avustustyöhön, Kontti-päällikkö Tatjana Heinonen kertoo.

Kontti-auto ottaa vastaan hyväkuntoisia vaatteita, tekstiilejä, kodin käyttötavaroita ja astioita. Vaatteiden ja tekstiilien kuntoon ja puhtauteen kannattaa kiinnittää erityistä huomiota, sillä Kontissa ei ole mahdollista pestä tai korjata lahjoituksia.

Lahjoituksia voi viedä myös Lappeenrannassa Kauppakadulla sijaitsevaan tavarataloon aukioloaikoina ja keräyslaatikoihin milloin vain. Helposti rikkoutuvat esineet kannattaa lahjoittaa suoraan Kontti-tavarataloon. Kontin ilmainen noutopalvelu hakee huonekaluja Lappeenrannan kaupunkialueella.

Lappeenrannan Kontti