Lahden Konttiin mahtuu vielä lahjoitustavaraa

Lajittelemalla lahjoituksesi nopeutat tavarankäsittelyä Kontissa.

Lahden Kontti-tavaratalo Launeella kaipaa nyt erityisesti viilenevän vuodenajan mukaisia vaatteita ja urheiluvälineitä sekä huonekaluja.

Lahden Kontti-tavaratalo Launeella kaipaa nyt erityisesti viilenevän vuodenajan mukaisia vaatteita ja urheiluvälineitä sekä huonekaluja. Kierrättämällä tarpeettomat tavarat Konttiin lahjoittaja tekee samalla hyvää, sillä Kontin tulos jaetaan Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla.

Muutoksia lahjoitusten vastaanottoon

Syyskuussa Vapaudenkadulla toimintansa lopettanut Kontti-putiikki toimii lokakuun ajan lahjoitusten vastaanottopisteenä. Tavaralahjoituksia voi vielä entisen putiikin tiloihin arkisin klo 12–17.

Kontti on siirtänyt Hollolassa sijaitsevan keräyslaatikon Kansankadulle. Laatikko löytyy nyt uuden S-Marketin edustalta.

Kontti-keräyslaatikoiden sijainnit Lahden alueella:

  • Uusi osoite: S-Market Hollola, Kansankatu 8
  • Kontti-kierrätystavaratalo, Ajokatu 65
  • K-Citymarket Paavola, Kauppakatu 13
  • S-Market Jalkaranta, Vuorisenkatu 4

Lahjoita vain hyväkuntoista tavaraa

Lahjoituksen kuntoon kannattaa kiinnittää huomioita, sillä rikkinäiset lahjoitukset aiheuttavat Kontille vain jätekustannuksia. Lahjoituksen tulee olla myös puhdas, sillä Kontissa ei ole mahdollisuutta esimerkiksi tekstiilien pesemiseen. 

Kontin noutopalvelu hakee huonekaluja veloituksetta kaupunkialueelta. Huonekalunoudon yhteydessä voi lahjoittaa muutakin tavaraa.

Lahden Kontti