Lahden Kontti kaipaa lisää lahjoitustavaraa

Lahden uudistunut Kontti avattiin 3.10. klo 10
Sijainti:
Ajokatu 65, 15500, Lahti

Yleisöryntäys yllätti Kontin

Punaisen Ristin Kontti-tavaratalon avajaiset 3.-6.10. olivat yleisömenestys - tapahtumassa kävi noin 2000 ostavaa asiakasta. Lahden Konttiin kaivataankin nyt lisää lahjoitustavaraa, erityisesti huonekaluja, astioita, kodintekstiilejä ja talvivaatteita.

Vaikka myymälään tavaraa on vielä riittänyt, Kontti-päällikkö Rainer Ihatsun mukaan onnistuneet avajaiset näkyvät kuitenkin vajeena lahjoitusten varasto- ja lajitteluosastolla.
- Toivomme Konttiin ehjää, puhdasta ja hyväkuntoista tavaraa, sillä likaiset ja rikkinäiset lahjoitukset vain kuormittavat lajitteluamme ja lisäävät jätekuluja.  Kontissa ei ole mahdollista pestä tai korjata lahjoituksia.

Lahjoitetut tavarat joko myydään Kontissa tai annetaan Punaisen Ristin kansainvälisenä vaateapuna katastrofin kohdanneille ihmisille.

Miten Kontille voi lahjoittaa?

Lahjoitustavaraa otetaan Kontissa vastaan aukioloaikoina. Hyväkuntoisia huonekaluja voi lahjoittaa varaamalla ilmaisen noutopalvelun, joka toimii 20 km:n etäisyydellä Kontista. Vapaita noutoaikoja voi varata joko Kontin kassapisteessä tai numerosta 040 139 0729. Huonekaluja voi tuoda myös suoraan Ajokadun Konttiin, jossa ne vastaanotetaan myymälän takana sijaitsevalla lastauslaiturilla.

Lisäksilahjoituksia voi jättää keräyslaatikoihin huolellisesti pakattuna. Lahden Kontin keräyslaatikot sijaitsevat Kontti-tavaratalon, K-Citymarket Paavolan ja Hollolan S-Marketin edustalla.

Tutustu Lahden Konttiin