Lahden Kontilta uusia väyliä tavaroiden lahjoittamiseen

Sijainti:
Ajokatu 65, 15500, Lahti

Kontti toivoo avustustyön tukemisen tavaralahjotuksin olevan mutkatonta.

Syksyllä Launeelle muuttanut Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo tehostaa lahjoitustavaran vastaanottoa Lahden alueella. Kontti on lisännyt uuden keräyslaatikon Jalkarannan S-Marketin edustalle. Lisäksi Kontti-auto ottaa lahjoituksia vastaan torilla torstaina 21.3. klo 12–17.

-      Asiakkaamme ovat pyytäneet lahjoitustavaran vastaanottopistettä keskustaan. Lahjoituksia voi viedä nyt torille Kontti-auton kyytiin, myymälänhoitaja Mari Järvinen lupaa.

Kontti ottaa vastaan vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Erityisesti Lahden Konttiin toivotaan tulevaan vuodenaikaan liittyvää tavaraa, kuten kesäurheiluvälineitä ja kevätvaatteita.

-      Ajankohtaisia lahjoituksia ei tarvitse varastoida, vaan ne voidaan viedä heti myyntiin ja siten osaksi Punaisen Ristin maailmanlaajuista auttamisen ketjua, Järvinen kertoo.

Kontti-auto käy torilla kesäkuuhun saakka

Kontti-auto päivystää torilla kerran kuukaudessa kesäkuuhun saakka. Lahjoituksia otetaan vastaan torstaisin klo 12–17 21.3., 25.4., 23.5. ja 13.6. Kontti-autoon lahjoittaville asiakkaille on luvassa pientä tarjoilua ja iloisia yllätyksiä.

Monta mahdollisuutta lahjoittaa

Lahjoituksia voi viedä aukioloaikoina Ajokadun tavarataloon ja Vapaudenkadun Kontti-Putiikkiin sekä keräyslaatikoihin milloin vain. Putiikki voi ottaa vastaan vain kooltaan käsin kannettavia lahjoituksia. Huonekaluille voi varata ilmaisen noutopalvelun.

Keräyslaatikkoon jätettävät lahjoitukset on hyvä pakata huolellisesti. Helposti rikkoutuvat esineet kannattaakin tuoda suoraan Ajokadun Konttiin.

Lahden Kontti