Kuopion Kontti-tavaratalo ja Siilinjärven Kontti-myymälä kaipaavat tavaralahjoituksia

Tällä hetkellä Kuopion Konttiin toivotaan erityisesti astioita, talviurheiluvälineitä ja kodintekstiilejä. Siilinjärven Kontti-myymälään kaivataan lahjoituksia kaikkiin tuoteryhmiin.

- Vilkas syyssesonki näkyy tavaratilanteessamme, Kontti-päällikkö Anna-Reeta Buchen kertoo.

Tällä hetkellä Kuopion Konttiin toivotaan erityisesti astioita, talviurheiluvälineitä ja kodintekstiilejä.

Siilinjärven Kontti-myymälään kaivataan lahjoituksia kaikkiin tuoteryhmiin. Kontti-myymälään voi tuoda vaatteita, kodin käyttötavaroita, lasten tarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita ja kirjoja. Huonekaluja Siilinjärven Kontti-myymälä ei ota vastaan.

Lahjoitustavaraa voi tuoda Kontteihin niiden aukioloaikoina. Ilmainen noutopalvelu hakee huonekalulahjoituksia Kuopiossa Petonen-Sorsasalo alueella. Vapaita noutoaikoja voi varata joko Kuopion Kontin kassapisteessä tai numerosta 040 1390 726.

Lahjoita Konttiin vain hyväkuntoista tavaraa

Lahjoitusten kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota, sillä rikkinäiset ja likaiset aiheuttavat Kontille vain ylimääräisiä jätekustannuksia.

Suurin osa lahjoituksista myydään Konteissa. Lahjoitustavaramyynnistä saatu tuotto ohjataan Punaisen Ristin avustustyöhön.

Lisäksi Kontit keräävät vaateapua katastrofialueille. Tänä vuonna Suomen Punainen Risti on toimittanut vaateapua Kazakstaniin, Mongoliaan, Sierra Leoneen ja Ugandaan. Useimmiten vaateapua jaetaan kohdemaissa köyhyydestä johtuvien ongelmien vuoksi.

Kuopion Kontti-tavaratalo
Siilinjärven Kontti-myymälä