Kuopion Kontti kerää lahjoitustavaraa Varkaudessa ja Leppävirralla 15.3.

Sijainti:
Käsityökatu 21-27, 78200, Varkaus

Kontti-autoon voi lahjoittaa hyväkuntoista käsin kannettavaa tavaraa,

Kontti-kierrätystavaratalo Kuopiosta uusii tavarakeräyksen Varkaudessa ja Leppävirralla. Kontti-auto ottaa vastaan hyväkuntoisia tavaralahjoituksia la 15.3. Varkauden Prismalla klo 10–11.30 ja S-Market Leppävirralla klo 12.30–13.30.

Tavarakeräys helmikuussa oli menestys ja saimme runsaasti hyväkuntoista lahjoitustavaraa. Saatujen lahjoitusten avulla tuotamme varoja Punaisen Ristin avustustyöhön, myymälänhoitaja Tuomas Viitasaari kertoo.

Kontti-autoon voi lahjoittaa hyväkuntoista käsin kannettavaa tavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, astioita ja kodinesineitä, tekstiilejä ja pienikokoisia huonekaluja. Lahjoitukset kannattaa tarkistaa huolella, sillä rikkinäiset ja likaiset tavarat tuovat Kontille vain ylimääräisiä jätekuluja.

Kontissa lahjoitukset lajitellaan, tarkistetaan ja huolletaan, jonka jälkeen suurin osa niistä myydään. Puolet Kontin tuloksesta jaetaan Punaisen Ristin piireille paikallisen toiminnan tukemiseen ja neljännes tilitetään katastrofirahastoon. Punainen Risti toimittaa myös Kontin keräämiä vaatteita sotien ja katastrofien uhreille.