Kontti mukana Kierrätystehtaassa 4.-5.5.

Sami Mannerheimo
Kierrätystehdas on kestävän elämäntavan päätapahtuma vuodesta 2008
Kuvaaja: Sami Mannerheimo
Sijainti:
Tallberginkatu 1, 00180, Helsinki

Kontti osallistuu Kierrätystehdas2013-tapahtumaan Helsingin Kaapelitehtaalla. Kierrätystehdas on kestävän elämäntavan päätapahtuma, joka kokoaa yhteen yli 10 000 ekologisesta kuluttamisesta kiinnostunutta kävijää.

Uusia DIY-takkeja Facebookissa 4.5. alkaen

Facebookissa esitellään 4.5. alkaen Lahden Muotoilu- ja taideinstituutin opiskelijoiden suunnittelemia uusia DIY-takkeja.

Kontti tarjosi kierrätysmateriaalit nuorten suunnittelijoiden käyttöön. Katso Facebookissa, miten ne taipuivat muotiluomuksiksi.
www.facebook.com/DIYbyKontti

Kontin myyntiosasto sijaitsee Merikaapelihallin 1. kerroksessa, tilassa nro 7. Myynnissä olevat tuotteet ovat eri vaatetusalan oppilaitosten opiskelijoiden tuunaamia asuja ja asusteita vuosilta 2008-2011. Tuotteiden myynnistä saadut varat tilitetään Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Vantaan Kontti on mukana päälavan muotinäytöksissä lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina kello 12.15. Asukokonaisuudet ovat Vantaan Kontin kevätvalikoimista ja catwalkin mallit Kontin omaa henkilökuntaa. Asut myydään tapahtuman jälkeen Tikkurilan tavaratalossa, osoitteessa Horsmakuja 1.

Lisäksi Kontilla on Kierrätystehtaan piha-alueella vastaanottopiste hyväkuntoisille käyttötavaroille, kodintekstiileille ja vaatteille. Vastaanottopisteeseen toivotaan vain kooltaan käsin kannettavia lahjoituksia. Lahjoittajat voivat tutustua myös Kontin toimintaan ja lahjoitusten laatukriteereihin.

www.kierratystehdas.fi