Kontti kiittää lahjoittajia kuluneesta vuodesta

Konttiin lahjoitetut tavarat ovat tänäkin vuonna pelastaneet henkiä. Lahjoitusten ansiosta Punainen Risti on voinut tarjota apua niin Suomessa kuin maailmallakin. Kiitokseksi tarjoamme tavarataloissamme kahvia ja joulutorttuja torstaina 10.12. klo 10.

Lahjoittajat osa auttamisen ketjua

Kontin lahjoittajat ovat osa Punaisen Ristin auttamisen ketjua. Suurin osa tavara- ja vaatelahjoituksista myydään Kontissa, jonka tulos käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Puolet tuloksesta jaetaan piirien paikalliseen työhön ja neljäsosa katastrofirahastoon.

Kun katastrofi iskee, Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat ensimmäisenä paikalla auttamassa. Nepaliin huhtikuussa iskenyt maanjäristys ja sen jälkijäristykset vaurioittivat noin 800 000 kotia ja noin 17 000 ihmistä loukkaantui. Suomen Punaisen Ristin vapaaehtoiset aloittivat hätäavun antamisen heti maanjäristyksen jälkeen, ja jatkavat paikalla pitkäjänteistä työtään. 

tukee nepalilaisten kylien katastrofivalmiuden parantamista, naisten haavoittuvuuden vähentämistä - See more at: https://www.punainenristi.fi/node/3989/nepal#sthash.Y84MAsiN.dpuf aloittivat hätäavun antamisen välittömästi maanjäristyksen jälkeen.

Suomen Punaisen Ristin ylläpitämässä Azraqin sairaalassa Jordanian ja Syyrian rajalla hoidetaan Syyriasta sodan takia paenneita ihmisiä. Sairaalassa keskitytään äitien ja lasten terveydenhoitoon, ja siellä on syntynyt jo yli 300 vauvaa.

Punaisen Ristin vapaaehtoiset ovat tänäkin vuonna toimineet Suomessa yli 500 paikallisessa osastossa. Suomen Punainen Risti on muun muassa välittänyt kotimaassa ystäviä useille tuhansille niitä kaipaaville ja järjestänyt tukitoimintaa sadoille omaishoitajille.

Punaisen Ristin vapaaehtoiset toimivat Suomessa yli 500 paikallisessa osastossa. - See more at: https://www.punainenristi.fi/tutustu-punaiseen-ristiin/tyomme-suomessa#s...

Konteista vaateapua kriisialueille

Suomen Punainen Risti vie jatkuvasti Kontin keräämää vaateapua kriisikohteisiin Suomessa ja maailmalla. Osa Konttiin lahjoitetuista vaatteista päätyy Suomen Punaisen Ristin Kalkussa sijaitsevan logistiikkakeskuksen kautta vaateavuksi.

Vuoden 2015 aikana vaatteita on lähetetty Ukrainaan, Kirgisiaan, Tadzhikistaniin, Kazakstaniin ja Mongoliaan yhteensä 161 870 kg. Vaateapua on jaettu myös kotimaassa vastaanottokeskuksien asukkaille.

Suomen Punainen Risti jatkaa työtään avustuskohteissa vielä pitkään, sinun lahjoituksesi ansiosta.