Kontti-keräyslaatikko Lappeenrannan S-Marketin kierrätyspisteeseen

Sijainti:
Kaakkoiskaari 22, 53500, Lappeenranta

Kontti on vienyt lahjoitustavaran keräyslaatikon Myllykeskuksen S-marketin kierrätyspisteeseen, osoitteeseen Kaakkoiskaari 22.

Keräyslaatikoita sijaitsee myös Mutkakadulla Kontti-tavaratalon lastauslaiturin läheisyydessä. Kontissa toivotaan, että lahjoittajat jättäisivät keräyslaatikoihin vain huolellisesti pakattua hyväkuntoista tavaraa.

Tällä hetkellä Lappeenrannan Konttiin tarvitaan erityisesti talvikauden vaatteita: toppatakkeja, neuleita ja sesongin ulkoiluasuja. Konttiin lahjoituksina saadut tavarat päätyvät myyntiin tai ne annetaan sotien ja luonnonkatastrofien uhreille.

Lahjoituksia voi tuoda myös suoraan Kontti-kierrätystavarataloon. Lappeenrannan Kontti on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–18 ja lauantaisin klo 9-15. 

Konttiin otetaan lahjoituksena vastaan vaatteita, kodin käyttötavaroita, lastenvaatteita ja -tarvikkeita, urheiluvälineitä, astioita, lahjatavaroita, kirjoja sekä huonekaluja. Lahjoitettavien tuotteiden tulee olla ehdottoman ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia, jotta ne sopivat avustustarkoituksiin tai myyntiin. Likaiset tai rikkinäiset tuotteet aiheuttavat Kontille ylimääräisiä jätekustannuksia.

Lappeenrannan Kontti