Kontti esittelee tyylikkäitä kierrätyskalusteita Habitare-messuilla

Kaisa Rautiainen
Kontti-tavarataloissa myydään niin huonekaluja kuin piensisustustavaraakin.
Kuvaaja: Kaisa Rautiainen
Sijainti:
Horsmakuja 1, 01300, Vantaa

Vantaan Kontti-tavaratalo esittelee huonekalu- ja sisustustavaravalikoimaansa omalla osastollaan Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 10.–14. syyskuuta.

Auta lahjoittamalla Konttiin

Punaisen Ristin Kontti-tavarataloon voi kuka tahansa lahjoittaa puhtaita ja ehjiä vaatteita ja tavaroita. Lahjoita tarpeeton tavarasi Konttiin, niin olet osa auttamisen ketjua.

Konttiin voi lahjoittaa:

  • Vaatteita
  • Kodin käyttötavaroita
  • Huonekaluja
  • Astioita
  • Lasten tarvikkeita
  • Kirjoja
  • Urheiluvälineitä
     

Vie lahjoituksesi Kontti-tavarataloon aukioloaikoina. Muina aikoina lahjoituksia voi jättää Kontti-keräyslaatikoihin.

Punaisen Ristin Vantaan Kontti-tavaratalo esittelee huonekalu- ja sisustustavaravalikoimaansa omalla osastollaan Habitare-messujen yhteydessä järjestettävässä Antiikki-tapahtumassa. Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja design-tapahtuma Habitare järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10.–14. syyskuuta.

- Habitaren messuosastomme osoittaa, että kierrätyskalusteet voivat olla tyylikkäitä, korkeatasoisia ja kiinnostavia. Tavarataloissamme myydään laadukasta ja puhdasta tavaraa. Saamme asiakkailtamme paljon kiitosta sisustusvalikoimamme monipuolisuudesta sekä myytävien tuotteiden hyvästä kunnosta, Vantaan Kontti-tavaratalon päällikkö Marje Arvinen kertoo.

Pula huonekalulahjoituksista

Konttien tuotevalikoima vaihtuu tiheään tahtiin, minkä lisäksi lajitelmat päivitetään myös sesongin mukaan. - Uusi syysmallistomme on vastikään ilmestynyt myymälöihin, joten juuri nyt Konteista voi tehdä erityisen hyviä löytöjä, Arvinen vinkkaa. Vantaan Konttiin lahjoitetaan erityisen paljon vaatteita ja pientavaraa, mutta huonekalulahjoituksia kaivataan jatkuvasti. Kontti tarjoaa pääkaupunkiseudulla huonekalulahjoituksille maksuttoman noutopalvelun.

Kontti kerää varoja avustustoimintaan niin kotimaassa kuin ulkomailla

Kontin tulos käytetään Punaisen Ristin avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Vantaan Kontin tuloksesta jaetaan puolet paikalliseen piiritoimintaan, neljäsosa tilitetään Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon ja loput käytetään Kontti-toiminnan kehittämiseen.

Katastrofirahaston varoilla autetaan luonnonkatastrofien ja sotien uhreja ympäri maailmaa. Suomen Punainen Risti toimittaa katastrofialueille avustustarvikkeita kuten puhdasta juomavettä tai kokonaisen kenttäsairaalan. Hätäavun jälkeen Punainen Risti auttaa jälleenrakennuksessa sekä opettaa toimimaan onnettomuuden sattuessa. Katastrofirahaston avulla Punainen Risti tukee lisäksi kehitysyhteistyöohjelmia sekä taistelee sairauksia ja nälkää vastaan paikallisten vapaaehtoisten kanssa.