Kontti-auto Kuopion Prisman kierrätyspisteessä 15.12.

Sijainti:
Savilahdentie 10, 70700, Kuopio

Punaisen Ristin Kontti-auto vastaanottaa lahjoitustavaraa Prisman parkkipaikalla kierrätyspisteen läheisyydessä lauantaina 15.12. Auto on paikalla klo 9-14.

Kontti-päällikkö Anna-Reeta Buchen haluaa lahjoittamisen olevan vaivatonta ja mukavaa.

-      Joulusiivouksen yhteydessä huomaa usein keränneensä itselle tarpeetonta tavaraa. Nämä löydöt on helppo lahjoittaa ostomatkalla Kontti-autoon. Otamme vastaan vain hyväkuntoisia lahjoituksia, joilla on vielä käyttöikää jäljellä.

Samalla lahjoittaja tulee antaneeksi joululahjan myös apua tarvitseville, sillä Kuopion Kontin tuotolla rahoitetaan Punaisen Ristin katastrofirahastoa ja Savo-Karjalan piirin ohjelmatyötä. Lisäksi Kontti kerää vaatteita Punaisen Ristin katastrofiapuun.

Tällä hetkellä Kontissa kaivataan lahjoitustavaraa kaikkiin tuoteryhmiin. Konttiin voi lahjoittaa vaatteita ja asusteita, kenkiä ja laukkuja, astioita ja kodintarvikkeita, huonekaluja, kodinesineitä ja -tekstiilejä, kirjoja ja lahjatavaroita, leluja ja lastentarvikkeita sekä urheiluvälineitä.

Lahjoituksia voi tuoda myös aukioloaikoina Leväsentiellä sijaitsevaan Konttiin. Lisäksi Kontti-auto noutaa huonekaluja veloituksetta Petonen-Sorsasalo väliltä (n. 15 km).

Kuopion Kontti