Kontin ensimmäinen vuosi Vantaalla ylitti odotukset

Vantaan Kontin kodinmaailmaa
Sijainti:
Horsmakuja 1, 01300, Vantaa

Vantaan Kontissa juhlitaan 1-vuotissynttäreitä pe 16.8. Kontti tarjoaa täytekakkukahvit asiakkailleen. Päivän aikana on luvassa myös alennuksia.

1-vuotissynttärit pe 16.8.

Kakkukahvit synttäreiden kunniaksi!

Löydä henkilökohtainen aarteesi shokkitunneilla klo 10–12 & klo 16–18:
Koko valikoima - 50 %

 

 

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo Vantaan Tikkurilassa täyttää elokuussa vuoden. Vantaan Kontti-päällikkö Marje Arvisen mukaan Kontti on löytänyt paikkansa kuluneen vuoden aikana.

-      Pääkaupunkiseutulaiset ottivat Kontin omakseen heti avajaisten jälkeen, joten tuotimme varoja avustustyöhön ennakoitua enemmän.

Kontin varainhankinnan edellytyksenä ovat hyväkuntoiset tavaralahjoitukset. Arvisen mukaan likaiset ja rikkinäiset lahjoitukset ovat Kontille ongelmallisia, joten hän toivoo lahjoittajien arvioivan tavaran käyttökunnon etukäteen. 

Kontti tavoittelee myös tuloksellista työllistämistoimintaa. Kontti työllistää pitkään työttömänä olleita henkilöitä.

-      Tällä hetkellä meillä työskentelee noin 70 henkilöä. Etsimme heille aktiivisesti jatkotyöllistymismahdollisuuksia esimerkiksi verkostoitumalla pääkaupunkiseudun yritysten kanssa, Arvinen kertoo.

Kontti on Punaisen Ristin kierrätystavaratalo, jossamyydään vain lahjoituksena saatua ehjää ja puhdasta tavaraa. Kontin tuotto käytetään avustustyöhön Suomessa ja maailmalla. Vantaan Kontin tuotosta puolet käytetään Helsingin ja Uudenmaan piirin toimintaan, 25 % tilitetään SPR:n katastrofirahastoon ja toiset 25 % käytetään Kontti-toiminnan kehittämiseen.

Konttiin rekrytoidaan työnhakijoita, joilla on mahdollisuus korkeimpaan korotettuun palkkatukeen. Työllistämisasioissa Kontti tekee tiivistä yhteistyötä työvoimaviranomaisten kanssa.  Uudenmaan ELY-keskus rahoittaa Vantaan Kontin työllistämistoimintaa.

Vantaan Kontti