Joensuun Konttiin toivotaan lisää puhtaita ja ehjiä vaatelahjoituksia

Lastenvaatteet ovat kaivattuja lahjoituksia.
Sijainti:
Voimatie 10, 80100, Joensuu

Joulusiivouksellakin voi tehdä hyvää

Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloon Joensuussa kaivataan lisää puhtaita ja ehjiä vaatteita.

-      Syyssesonkimme oli tavanomaista vilkkaampi ja nyt se näkyy varastossamme vajeena. Vuodenajan mukaiset vaatteet ja hyväkuntoiset kengät ovat erittäin kaivattuja lahjoituksia, Kontti-päällikkö Susanna Jalkanen kertoo.

Jalkasen mukaan myös joulusiivouksen voi yhdistää auttamiseen.

-      Joulu on antamisen ja auttamisen aikaa, mutta toisaalta kodin juhlakuntoon laittaminen pitää monet kiireisenä. Siivouksen yhteydessä löytyneet tarpeettomat tavarat sopisivat lahjoitukseksi Punaiselle Ristille.

Lahjoituksia voi viedä aukioloaikoina Voimatiellä sijaitsevaan Kontti-tavarataloon ja keräyslaatikoihin milloin vain. Noutopalvelu hakee huonekaluja veloituksetta Joensuun kaupunkialueella.

Kontista apua katastrofeihin

Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoa voi tukea myös tavaralahjoituksin. Kontti ottaa jatkuvasti vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, huonekaluja ja kodin käyttötavaroita. Lahjoitukset joko myydään tai lahjoitetaan vaateapuna sotien ja luonnonkatastrofien uhreille. Kontin tuloksesta neljännes jaetaan suoraan katastrofirahastoon ja sitä kautta apuun maailmalla ja kotimaassa. Tänä syksynä Punaisen Risti on tukenut katastrofirahaston turvin esimerkiksi Filippiinien taifuunin uhreja.

SPR:n Kontti-kierrätystavaratalo, Voimatie 10, 80100 Joensuu

Avoinna: ma–pe klo 9–18, la klo 9–15

Kontti-keräyslaatikot Joensuun alueella

  • Punaisen Ristin Kontti, Voimatie 10, 80100 Joensuu
  • Taitokortteli, Koskikatu 1 (keräyslaatikko sisäpihalla, piha-aitan edustalla)