Rovaniemen Kontti

Sijainti:
Teollisuustie 13, 96320, Rovaniemi

Rovaniemen Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–18 | la klo 9–16

 

Rovaniemen Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Rovaniemen Konttiin

Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon Punaisen Ristin Kontille (Teollisuustie 13). Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tavaran kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että se menee perille.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluun puh. 040 737 9178. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja veloituksetta Rovaniemen kaupunkialueella 20 km:n etäisyydellä Kontista. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Kiinnostuitko? Ota yhteys omaan työvoimaneuvojaasi ja kerro hänelle kiinnostuksestasi työskennellä Kontissa. Lisätietoja saat myös numerosta 040 653 5626. Tutustu Konttien työllistämistoimintaan >>

 

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 737 9178
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Kontti-päällikkö Sanna Niska-Grönroos, 0400 581 722
  • Töihin Konttiin: henkilöstökoordinaattori Eeva-Maija Väisänen, 040 653 5626 
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Rovaniemi 4901 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware