Porin Kontti

Sijainti:
Paanakedonkatu 20, 28100, Pori

Asiakaspalvelu: puh. 040 737 9148
Avoinna: ma–pe klo 9–18, la 9–16 
Katso Konttien poikkeavat aukioloajat ›

Porin Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Porin Konttiin

Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Keräyslaatikot Porissa sijaitsevat Punaisen Ristin Kontilla, Paanakedonkatu 20 ja S-Market Tikkulassa, Tikkulantie 2. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tavaran kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että se menee perille.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluun, puh. 040 737 9148. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja veloituksetta Porin kaupunkialueella n. 20 km:n etäisyydellä Kontista. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Katso Satakunnan TE-toimiston tekemä video Porin Kontin työllistämistoiminnasta.

Kiinnostuitko? Näin haet töihin Porin Konttiin: Ota yhteys omaan työvoimaneuvojaasi ja kerro hänelle kiinnostuksestasi työskennellä Kontissa. Lisätietoja saat myös numerosta 040 844 8945. Tutustu Konttien työllistämistoimintaan >>

 

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 737 9148
  • Kontti-päällikkö Nina Tuli, 040 025 7854
  • Töihin Konttiin: yhteydenotot projektipäällikkö Pirjo Katajamäki, 040 844 8945
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
 
Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.
 

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Pori 4501 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware