Uutiset

Ystävänpäivän & Kontti-ketjun 20-vuotisen historian kunniaksi meillä on ilo ilmoittaa, että Kontin verkkokauppa on nyt avattu.

Tietoa poikkeusaukioloista Kontti-ketjussa löydät kootusti tältä sivulta.

Second-hand-hääpuvut, kierrätetyt hääkoristeet... sen lisäksi, että paljon voi tehdä itse, kannattaa kurkata myös kierrätysmyymälöihin!

Koostamme parhaillaan vuosiraporttia vuodesta 2019, ja sitä ennen on hyvä aina palata muistelemaan myös vähän vanhempiakin juttuja.

Pysy kärryillä kausialeista, kahvitarjoiluista ja muista Kontin tapahtumista. Tilaa uutiskirjeemme!

Ennen uuden vuosiraportin julkaisua on mukava muistella myös aiempia vuosia.

Johanna Sjöholm / Suomen Punainen Risti

Mistä tietää, että huonekalu kestää käyttöä? Hyvä lähtökohta on ostaa kaluste kierrätettynä, sillä pitkään käytössä ollut yksilö on jo todistanut kestävyytensä.

Nälkäpäivänä hankitaan varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan luonnonkatastrofien ja konfliktin uhreja eri puolella maailmaa. Myös Kontit ympäri Suomen ovat Nälkäpäivän hengessä mukana.

Kontti on mukana Tuomaan markkinoilla 6.–22.12.2019 Helsingissä Senaatintorilla.

Kontille voit lahjoittaa eri tavoin: tuo lahjoitus suoraan myymälään tai keräyslaatikkoon, tilaa huonekaluille nouto tai tarkista, onko lähellä keräystä. Katso jutun lopusta lisätietoa ja linkkejä lahjoittamiseen!

Sanna Manderin kuvittamasta leikkisästä joulukuosista on muutamassa vuodessa tullut asiakkaidemme suosikki.

Kun Kuopion Kontti muutti uusiin tiloihin kauppakeskus Hermaniin, avajaisia juhlittiin useampana päivänä.

Konteissa (Kuopiota lukuun ottamatta) avataan joulu torstaina 14. marraskuuta.

Turun Kontti-myymälä muutti Satakunnantieltä uusiin, tilavampiin tiloihin Viilarinkatu 5:een Länsikeskukseen, ja avajaisia juhlittiin torstaina 24. lokakuuta.

Katri Nikkola (kaikki artikkelin kuvat)

Hienoimpiinkin juhliin voi mennä kierrätysmekossa, ja se on hyvä. Lue lisää ja poimi myös suunnittelijan vinkit juhla-asun tuunaukseen.

Sivut