Lappeenrannan Kontti

Sijainti:
Kauppakatu 61, 53100, Lappeenranta

Lappeenrannan Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–18 | la klo 9–16

 

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon. Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Keräyslaatikot sijaitsevat Lappeenrannassa Kontin lastauslaiturilla Mutkakadun puolella ja Myllykeskuksen S-Marketilla. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tavaran kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että se menee perille.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille asiakaspalvelusta (puh. 040 737 9645, tiedustelut aukioloaikoina). Noudamme huonekaluja veloituksetta Lappeenrannan kaupunkialueella n. 20 km:n etäisyydellä Kontista. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Näin haet töihin Lappeenrannan Konttiin: ota yhteys omaan työvoimaneuvojaasi ja kerro hänelle kiinnostuksestasi työskennellä Kontissa. Lisätietoja saat myös numerosta 040 482 9904. Tutustu Konttien työllistämistoimintaan.

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 737 9645
  • Kontti-päällikkö Tatjana Heinonen, 040 562 6830
  • Töihin Konttiin: henkilöstökoordinaattori Minna Piutula-Huuhko, 040 482 9904
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.

Laskutustiedot (Laskuun kustannuspaikkanumero: Lappeenranta 4401 sekä tilaajan nimi)

  • Verkkolaskut: OVT-tunnus: 0037 0116988730, Operaattori: Basware Oyj, Välittäjätunnus: BAWCFI22
  • Paperilaskut: SPR:n Kontti-ketju, PL 406, 00026 Basware