Lappeenrannan Kontti

Sijainti:
Kauppakatu 61, 53100, Lappeenranta

Asiakaspalvelu: puh. 040 737 9645
Avoinna: ma–pe klo 9–18, la klo 9–16
Kts. Konttien poikkeavat aukioloajat ››

Lappeenrannan Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Lappeenrannan Konttiin

Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Keräyslaatikot Lappeenrannassa sijaitsevat Punaisen Ristin Kontilla, Kauppakatu 61 (keräyslaatikot lastauslaiturilla Mutkakadun puolella) & Myllykeskuksen S-Marketilla, Kaakkoissaari 22. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tavaran kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että se menee perille.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluun puh. 040 737 9645. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja veloituksetta Lappeenrannan kaupunkialueella n. 10 km:n etäisyydellä Kontista. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa.

Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa.

Kiinnostuitko? Näin haet töihin Lappeenrannan Konttiin

Ota yhteys omaan työvoimaneuvojaasi ja kerro hänelle kiinnostuksestasi työskennellä Kontissa. Lisätietoja saat myös numerosta 040 482 9904.

Tutustu Konttien työllistämistoimintaan

 

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 737 9645
  • Kontti-päällikkö Tatjana Heinonen, 040 562 6830
  • Töihin Konttiin, yhteydenotot: henkilöstökoordinaattori Minna Piutula, 040 482 9904
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.
 

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Lappeenranta 4401 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware