Lahjoittamalla autat!

Katja Lösönen
Niklas Meltio
Toni Jokinen

Punaisen Ristin Kontti-tavarataloon voi kuka tahansa lahjoittaa puhtaita ja ehjiä vaatteita ja tavaroita. Lahjoita tarpeeton tavarasi Konttiin, niin olet osa Punaisen Ristin auttamisen ketjua. Lahjoitusten kautta Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön.

Mitä Konttiin voi lahjoittaa?

Kontti ottaa jatkuvasti vastaan lahjoituksia. Katso, mitä kaikkea otamme vastaan.

Lahjoita Konttiin vain ehjää, puhdasta ja hyväkuntoista tavaraa. Likaiset ja rikkinäiset lahjoitustavarat tuovat Kontille jätekustannuksia, jotka vähentävät avustustyöhön ohjattavan tuloksen määrää.

Kontin henkilökunta neuvoo lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä.

Miten Kontille voi lahjoittaa?

Tuo lahjoituksesi Kontti-tavarataloon aukioloaikoina. Muina aikoina lahjoituksia voi jättää Kontti-keräyslaatikoihin.

Suuren tavaraerän lahjoittaminen? Otamme vastaan tilanteen salliessa myös suuria tavaraeriä, esimerkiksi kuolinpesän irtaimistoa. Sovithan etukäteen tavallista suuremman tavaramäärän lahjoittamisesta. Tarkistamme tarvittaesssa lahjoituksesi kunnon.

Suuret esineet? Huomioithan, että osalla Konteista on rajalliset varastotilat – soitathan etukäteen esimerkiksi suurempien huonekalujen lahjoittamisesta.
 

Ilmainen noutopalvelu huonekaluille

Kontti-auto hakee ilmaiseksi suurikokoisia huonekaluja kaupunkialueella. Noudosta sovitaan aina tapauskohtaisesti ja viime kädessä päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Varaa nouto lahjoituksellesi etukäteen. Huonekalujen noudon yhteydessä voit lahjoittaa muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä.

Ota yhteyttä

Lisätietoja noutopalvelusta, yhteystiedot ja keräyslaatikoiden sijainnit löydät lähimmän Konttisi omalta sivulta.

Kontti-tavaratalot sijaitsevat Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.