Kuopion Kontti

Sijainti:
Leväsentie 2 (kauppapaikka Herman), 70700, Kuopio

Kuopion Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–18 | la klo 9–16

 

Kuopion Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Kuopion Konttiin

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Kuopion keräyslaatikot sijaitsevat Kontin läheisyydessä, parkkipaikan laidalla (kts. kuva alempana). Huomioithan, että lahjoituksia ei voi jättää kauppakeskuksen tiloihin eikä piha-alueelle.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme noudon tilaamista varten: puh. 040 737 9851. Noudamme huonekaluja veloituksetta Kuopion kaupunkialueella Petonen-Sorsasalo väliltä (n. 15 km:n etäisyydellä Kontista). Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

Kuopion Kontin keräyslaatikot sijaitsevat kätevästi parkkipaikan laidalla (kuvassa vasemmalla)

Ostokset kotiovellesi

Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista kaupanteon yhteydessä.

Kuopion Kontin kirjaosasto
Kuopion Kontin kirjaosastoa marraskuussa 2019.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Tutustu Konttien työllistämistoimintaan ›› ja jos kiinnostut, ota yhteys Kontti-päällikkö Merja Voutilaiseen (p. 040 801 0199, rekry.kuopionkontti (at) punainenristi.fi).

 

Yhteystiedot

  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Kontti-päällikkö Merja Voutilainen, 040 801 0199
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä ››
 

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Kuopio 4705 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware


Arkistoaarteita Kuopion Kontista

Vuonna 2012 Kuopion Kontissa oli esillä huonekaluentisöinnin aikuisopiskelijoiden tuunaamia kalusteita. Kalusteet olivat Kontin ja Ingmanin käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen yhteistyöprojektin tulos, ja ne myytiin tarjousten perusteella Nälkäpäivä-keräyksen aikana. Projektissa kiinnitettiin huomiota kalusteiden toimivuuden ja esteettisten arvojen lisäksi ekologisuuteen. Opiskelijat valitsivat projektiin haluamansa huonekalut Kuopion Kontista ja käyttivät luovuuttaan kalusteen muokkaamisessa. Myös verhoilumateriaalit valittiin innovatiivisesti Kontin valikoimista. Moni Kontin kierrätystekstiili sai uuden käyttötarkoituksen, kun esim. nojatuoli verhoiltiin raanulla ja tuolin istuinosa syntyi nahkatakeista.

Vanha puujakkara ennen ja jälkeen: tuunattu maalaamalla

Nojatuoli on tuunattu vanhalla ryijyllä