Kuopion Kontti

Sijainti:
UUSI OSOITE 21.11.: Leväsentie 2 (kauppapaikka Herman), 70700, Kuopio

Päivitämme sivun yläosaan ajankohtaisia muuttoasioita. Jos etsit myymälän yleisiä infoja, vieritä sivua alaspäin.

Kiitos! Pe 15.11. oli viimeinen päivä vanhassa paikassa, ja olemme hetken tauolla.

Tervetuloa avajaisiin!

  • Avajaisia juhlitaan uusissa tiloissa kauppapaikka Hermanissa alkaen to 21.11. Myymälä avataan klo 10: kahvi- ja kakkutarjoilu tarjoilu 17 asti!
  • Ohjemaa on luvassa myös perjantaille, kun myymästä voi löytää eri osastoille piilotettuja 10 €:n arvoisialahjakortteja ... ja vielä lauantaillekin, kun vietetään lasten lauantaita (mm. Reddie-koira ja muuta mukavaa)
  • Lahjoituksia voi tuoda uuteen myymälään 21.11. alkaen normaalisti myymälän aukioloaikoina tai myymälän ulkopuolella oleviin keräyslaatikoihin. Huomioithan, että lahjoituksia ei voi jättää kauppakeskuksen tiloihin eikä piha-alueelle, ei myöskään vanhan myymälän luo, sillä ne eivät päädy meille millään tavoin.

Asiakaspalvelu 
puh. 040 737 9851 (HUOM. UUSI NUMERO)
Avoinna: ma–pe klo 9–18 | la klo 9–16
Kts. Konttien poikkeavat aukioloajat ››

Kuopion Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Kuopion Konttiin

Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa. Huomioithan, että muuton aikana marraskuussa lahjoitusten vastaanottamisessa voi olla poikkeuksia. Kiitos! 

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Huomioithan, että muuton aikana marraskuussa lahjoitusten vastaanottamisessa voi olla poikkeuksia. Päivitämme tiedot keräyslaatikoista mahdollisimman pian. Kiitos! 

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Tilanpuutteen vuoksi Kuopion Kontissa ei tällä hetkellä voida ottaa huonekalulahjoituksia vastaan suoraan myymälään – otathan yhteyttä asiakaspalveluumme noudon tilaamista varten: puh. 040 737 9851. Noudamme huonekaluja veloituksetta Kuopion kaupunkialueella Petonen-Sorsasalo väliltä (n. 15 km:n etäisyydellä Kontista). Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä. Huomioithan, että muuton aikana marraskuussa noutopalvelussa voi olla ruuhkaa. Noutokuljetuksista voi kysyä asiakaspalvelusta, mutta pyydämme huomioimaan, että kuljetuskalustomme on muuttokäytössä ja voi olla, että toivomasi noutoajat eivät ole mahdollisia. Kiitos! 

Ostokset kotiovellesi

Voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista kaupanteon yhteydessä.

 

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Tutustu Konttien työllistämistoimintaan ›› ja jos kiinnostut, ota yhteys Kontti-päällikkö Merja Voutilaiseen (p. 040 801 0199, rekry.kuopionkontti (at) punainenristi.fi).

 

Yhteystiedot

  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Kontti-päällikkö Merja Voutilainen, 040 801 0199
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä ››
 

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Kuopio 4705 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware