Kontti työpaikkana


Hei! Uudistamme "Kontti työpaikkana" -sivuja! Olethan työnhaussa yhteydessä TE-toimistoosi tai lähimpään Kontti-tavarataloon ››


Koronan aiheuttama poikkeustilanne on ohi, ja kuntouttava työtoiminta toimii Konteissa taas normaalisti.


Kontti on mahdollisuuksien työpaikka

Suomen Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalo työllistää pitkään työttömänä olleita. Kontissa saat työkokemusta usealta eri toimialalta (esim. kaupan alan tehtävistä), mahdollisuuden koulutukseen sekä tukea tulevaisuuden suunnitteluun.

Kontti rekrytoi ympäri vuoden. Meille voi hakea henkilö, jonka palkkaamiseen voidaan käyttää palkkatukea. Konteissa voi työskennellä myös työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa. 

Mitä töitä Kontissa voi tehdä?

Kontissa voit työskennellä lahjoitustavaran parissa (mm. kuljetus- ja noutopalvelut, lajittelu, vaatehuolto, hinnoittelu, esillepano), myyntiosastojen hoitajana tai siistijänä, kassalla tai asiakaspalvelussa. 

Kontti työnantajana

  • Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa.
  • Saat vahvan perehdytyksen ja tuen tehtäviin.
  • Noudatamme työsuhteessa ja palkkauksessa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
  • Teemme työllistämisasioissa tiivistä yhteistyötä työhallinnon kanssa.

Mahdollisuus opiskeluun

Kontissa on mahdollista opiskella tutkintoja tai niiden osia (esimerkiksi myynnin ammattitutkinto, laitoshuoltaja tai merkonomi). Kontti tukee työntekijöitään opinnoissa ja tarjoaa koulutusta tukevaa työkokemusta. Meillä on myös kaikille yhteisiä koulutuksia (mm. ensiapu-, asiakaspalvelu- ja turvallisuuskoulutukset).

 

Monenlaisia ttyötehtäviä Kontissa