Joensuun Kontti

Sijainti:
Voimatie 10, 80100, Joensuu

Joensuun Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–18 | la klo 9–16

 

Lahjoitukset Joensuun Konttiin

Joensuun Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön. Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon. Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Joensuussa keräyslaatikko on Kontilla (Voimatie 10). Jos laatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei tavaran kunto vahingoitu. Kun jätät lahjoituksesi myymälään tai keräyslaatikon sisälle, varmistat myös, että se menee perille.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluun puh. 040 737 9945. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme huonekaluja veloituksetta Joensuun kaupunkialueella noin 15 km:n etäisyydellä Kontista. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Kiinnostuitko? Hae töihin Joensuun Konttiin: ota yhteys omaan työvoimaneuvojaasi ja kerro hänelle kiinnostuksestasi työskennellä Kontissa. Lisätietoja saat myös numerosta 040 550 1919. Tutustu Konttien työllistämistoimintaan >>

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 737 9945
  • Kontti-päällikkö Susanna Jalkanen, 040 739 8789
  • Töihin Konttiin: henkilöstökoordinaattori Saara Sormunen, 040 550 1919
  • Sähköpostit: etunimi.sukunimi (at) punainenristi.fi
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.
 
Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Joensuu 4701 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware