Helsingin Kontti

Sijainti:
Visbynkuja 2, 00930, Helsinki

Helsingin Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–20
la klo 10–17
su 12–17

 

 

Helsingin Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Helsingin Konttiin

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon. Helsingissä tällä hetkellä ainoa keräyslaatikko sijaitsee osoitteessa Tehtaankatu 1. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Laatikon viereen lahjoituksia ei kannata jättää, ettei niiden kunto vahingoitu.

3. Tilaa noutopalvelu huonekaluille. Ota yhteys asiakaspalveluumme puh. 040 130 6928. Tiedustelut vain Kontin aukioloaikoina. Noudamme hyväkuntoisia huonekaluja ilmaiseksi Helsingin, Klaukkalan, Nurmijärven, Sipoon ja Söderkullan alueilta. Muille alueille suuntautuvista noudoista sovimme tapauskohtaisesti: olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Kontin henkilökunta neuvoo lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä: asiakaspalvelu puh. 040 130 6928. Lue myös, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

 

Ostokset kotiovellesi

Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kontissa voit tilata kuljetusta varten maksullisen kotiinkuljetuksen. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Näin haet töihin Helsingin Konttiin: Ota yhteys paikalliseen TE-toimistoosi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry.helsinginkontti@punainenristi.fi.

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu ja lahjoitukset: 040 130 6928
  • Töihin Konttiin: projektipäällikkö Pia Sevón, 040 168 2384, rekry.helsinginkontti@punainenristi.fi
  • Kontti-päällikkö Katariina Melvas, sijaisuus, p. 040 588 1882
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Helsinki 4105 sekä tilaajan nimi.

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware


Arkiston aarteita Itiksen Kontista

Helsingin Kontti-myymälä avattiin elokuussa 2016 aivan Itiksen kupeessa. SPR:n pääsihteeri Kristiina Kumpula sanoi avajaispuheessaan Kontista:

Kontti on tavaratalo, josta löytyy mitä vain vaatteista ja kapistuksista aina tavallisiin arjen esineisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla asiakkaat ovat samalla mukana Punaisen Ristin avustustoiminnassa. Kontin toiminnassa toteutuu myös kestävä kehitys.


Avajaistyyliä Itiksen Kontissa 2016.

Asiakkaille oli luvassa herkkua jo heti avajaiskuussa, kun kierrätysmuodin moniosaaja, bloggaaja ja trashionista Outi Pyy järjesti Kontissa Taiteiden yönä elokuussa maksuttoman, kaikille avoimen nahkakorutyöpajan ja toi työpajaan nähtäville kaksi tunnettua kierrätysmuotiluomustaan: vuonna 2012 nahkatakeista valmistetun iltapuvun ja vuonna 2014 linnan juhlissa nähdyn alumiinisista kahvikapseleista valmistetun paljetti-iltapuvun. Outi Pyy antoi tapahtumassa vinkkejä niille, jotka haluavat pukeutua ekologisesti tyylistä tinkimättä: 

Osta käytettyä niin paljon kuin mahdollista! Second hand on tutkimuksieni mukaan ekologisin tapa kuluttaa muotia. Oma vaatekaappini koostuu lähes yksinomaan käytettynä ostetuista vaatteista. Mutta second hand on ekologisinta vain jos vaatetta myös huolletaan hyvin ja harkitusti. Mottoni on "Repair, Reuse, Recycle", juuri tuossa järjestyksessä.