Espoon Kontti

Sijainti:
Nimismiehenpelto 6, 02770, Espoo

Espoon Kontti on avoinna
ma–pe klo 9–20
la klo 10–17
su 12–17

 

Espoon Kontti tuottaa varoja Punaisen Ristin avustustyöhön

Tuloksestamme kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon.

Lahjoitukset Espoon Konttiin

Katso, mitä Konttiin voi lahjoittaa ››

Kontin henkilökunta neuvoo lahjoituksiin liittyvissä kysymyksissä: asiakaspalvelu puh. 040 845 6987.

1. Lahjoita Kontti-tavarataloon. Tuo lahjoituksesi aukioloaikoina myymälässä sijaitsevaan lahjoitustavaran vastaanottopisteeseen. Otamme vastaan vain puhdasta ja ehjää lahjoitustavaraa. Henkilökuntamme palvelee tarvittaessa.

2. Lahjoita Kontti-keräyslaatikkoon Espoon Kontilla (Nimismiehenpelto 6). Huomioithan, että parkkialueen portit suljetaan arkisin n. klo 21 ja viikonloppuna n. klo 18. Jos keräyslaatikko on täynnä, kannattaa lahjoitukset tuoda myöhemmin. Ethän jätä lahjoituksia laatikon viereen, etteivät ne vahingoitu.

3. Tilaa ilmainen noutopalvelu huonekaluille Espoon Kontin asiakaspalvelusta puh. 040 845 6987.Noudamme huonekaluja veloituksetta Espoon, Helsingin, Kauniaisen ja Kirkkonummen alueilla. Huonekalunoudon yhteydessä voit lahjoittaa myös muutakin tavaraa, kuten astioita, kodinesineitä ja tekstiilejä. Noudamme myös hyväkuntoista kuolinpesän irtaimistoa erikseen sovittaessa. Päätös lahjoituksen vastaanottamisesta tehdään noutohetkellä.

Ostokset kotiovellesi

Kun hankit Kontista isokokoisia tuotteita tai ostoksia on paljon, niiden kuljetus kotiin voi olla haaste. Kontissa voit tilata maksullisen kotiinkuljetuksen tai vuokrata peräkärryn kuljetusta varten. Lisätietoja palveluista saat kaupanteon yhteydessä.

Töihin Konttiin

Rekrytoimme jatkuvasti pitkään työtä etsineitä. Tarjoamme osa-aikatyötä määräaikaisessa työsuhteessa. Voit hakea meille töihin, jos sinulla on mahdollisuus palkkatukeen. Kontissa voit työskennellä myös työkokeilussa. Kontin työntekijänä saat monipuolista kokemusta esimerkiksi kaupan alan tehtävistä. Samalla tarjoamme mahdollisuuden koulutukseen ja tuemme sinua tulevaisuuden suunnittelussa. Näin haet töihin Espoon Konttiin: ota yhteys paikalliseen TE-toimistoosi tai lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen rekry.espoonkontti@punainenristi.fi | Tiedustelut: puh. 040 580 3027.

Yhteystiedot

  • Asiakaspalvelu, huonekalujen noutopalvelu: 040 845 6987
  • Töihin Konttiin: Henkilöstökoordinaattori, p. 040 580 1419, rekry.espoonkontti@punainenristi.fi
  • Kontti-päällikkö Marianne Martola, p. 040 580 3027
  • Palautetta Konttiin voit lähettää täältä.

Laskutustiedot

Laskuun kustannuspaikkanumero: Espoo 4101 sekä tilaajan nimi

Verkkolaskut:
OVT-tunnus: 0037 0116988730
Operaattori: Basware Oyj
Välittäjätunnus: BAWCFI22

Paperilaskut:
SPR:n Kontti-ketju
PL 406
00026 Basware